Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 8 Ekim 2022 #371 Rexie dedi: Kralını da yaşadım. Öğrendiğimde bir şey yapamamıştım. Bir süre daha arkadaşlığımı sürdürdüm ama sonunda 5 yıllık arkadaşlığı bitirdim. Allah kimseyi böyle insanlara denk getirmesin. Genişletmek için tıkla... Amin hocam.
Rexie dedi: Kralını da yaşadım. Öğrendiğimde bir şey yapamamıştım. Bir süre daha arkadaşlığımı sürdürdüm ama sonunda 5 yıllık arkadaşlığı bitirdim. Allah kimseyi böyle insanlara denk getirmesin. Genişletmek için tıkla... Amin hocam.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 8 Ekim 2022 #372 Küçükken okuldaki teneffüs zili çaldığında arkadaşla kafa kafaya çarpışıp duvardaki alçıpanı kırmıştık disipline gönderildik.
Küçükken okuldaki teneffüs zili çaldığında arkadaşla kafa kafaya çarpışıp duvardaki alçıpanı kırmıştık disipline gönderildik.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 8 Ekim 2022 #373 BrokenHeartS dedi: Küçükken okuldaki teneffüs zili çaldığında arkadaşla kafa kafaya çarpışıp duvardaki alçıpanı kırmıştık disipline gönderildik. Genişletmek için tıkla... Hocam o ne ki? Ben hocanın önünde müdüre sövmüştüm . Ucuz kurtuldum.
BrokenHeartS dedi: Küçükken okuldaki teneffüs zili çaldığında arkadaşla kafa kafaya çarpışıp duvardaki alçıpanı kırmıştık disipline gönderildik. Genişletmek için tıkla... Hocam o ne ki? Ben hocanın önünde müdüre sövmüştüm . Ucuz kurtuldum.
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 8 Ekim 2022 #374 Okulda milletin ödevlerini yapıp bazı eşyalarını taşıyarak haftalık 100 TL'ye kazanıyordum.(Hala yapıyorum ) Son düzenleme: 8 Ekim 2022
Okulda milletin ödevlerini yapıp bazı eşyalarını taşıyarak haftalık 100 TL'ye kazanıyordum.(Hala yapıyorum )
ytwitchan Hectopat Katılım 4 Ekim 2021 Mesajlar 1.613 Çözümler 16 8 Ekim 2022 #375 Babamın parasını alıp hisse senedi almıştım. Güzel kar elde ettikten sonra satıp parayı geri koymuştum. O sırada babam yurt dışındaydı.
Babamın parasını alıp hisse senedi almıştım. Güzel kar elde ettikten sonra satıp parayı geri koymuştum. O sırada babam yurt dışındaydı.
Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 435 8 Ekim 2022 #376 Oyunlara fazla para harcayacak kadar mal olduğum dönemlerde babamın kart bilgilerini çalıp 300 TL'lik skin almıştım (babam öğrendiğinde dövmedi)
Oyunlara fazla para harcayacak kadar mal olduğum dönemlerde babamın kart bilgilerini çalıp 300 TL'lik skin almıştım (babam öğrendiğinde dövmedi)
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 8 Ekim 2022 #377 Coderman128 dedi: Lisede üç suriyeliyi tekte dövdüm. Genişletmek için tıkla... Çok kral adammışsınız hocam.
Coderman128 dedi: Lisede üç suriyeliyi tekte dövdüm. Genişletmek için tıkla... Çok kral adammışsınız hocam.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.895 Çözümler 8 8 Ekim 2022 #378 Coderman128 dedi: Lisede üç suriyeliyi tekte dövdüm. Genişletmek için tıkla... İşte gerçek alfa.
3 365479 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.109 Makaleler 3 Çözümler 15 8 Ekim 2022 #379 Neyi itiraf edeyim hocam? Şaka bir yana itiraf edeceğim bir şey yok.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 8 Ekim 2022 #380 CHRİS W4LKER dedi: @Yszuf hocamıza aşığım. ŞŞŞŞ. Duymasın çıkarmayın sesinizi (!) Genişletmek için tıkla... Hoş gelişler ola dedi: Erkek misiniz? (umarım değilsinizdir) Genişletmek için tıkla... Kadın tabii ki. Aşk dediğin kadın ile erkek arasında yaşanır, başka neyin arasında olacak?
CHRİS W4LKER dedi: @Yszuf hocamıza aşığım. ŞŞŞŞ. Duymasın çıkarmayın sesinizi (!) Genişletmek için tıkla... Hoş gelişler ola dedi: Erkek misiniz? (umarım değilsinizdir) Genişletmek için tıkla... Kadın tabii ki. Aşk dediğin kadın ile erkek arasında yaşanır, başka neyin arasında olacak?