Ygit323 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #441 376922 dedi: Bu arada kızın adıyla soy adını vermişim, güvenlik riski yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yuouo.
376922 dedi: Bu arada kızın adıyla soy adını vermişim, güvenlik riski yapıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yuouo.
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.818 Çözümler 4 9 Ekim 2022 #442 Yazmamı deli gibi bekliyor, ben de onun yazmasını bekliyorum. Ama o benim celladım ve artık bu işi noktalamalıyız. Artık kırılacak pek bir yer kalmadı kalbimde.
Yazmamı deli gibi bekliyor, ben de onun yazmasını bekliyorum. Ama o benim celladım ve artık bu işi noktalamalıyız. Artık kırılacak pek bir yer kalmadı kalbimde.
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 9 Ekim 2022 #443 egehararli dedi: Gecenin sad postu geldi Genişletmek için tıkla... Bir hafta önce erkek arkadaşı ile gördüm. Zaten bıraktım o işleri. Dersler kızlardan daha önemli.
egehararli dedi: Gecenin sad postu geldi Genişletmek için tıkla... Bir hafta önce erkek arkadaşı ile gördüm. Zaten bıraktım o işleri. Dersler kızlardan daha önemli.
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 9 Ekim 2022 #444 utkuversus dedi: Ona aşığım. Genişletmek için tıkla... Hala aşığım.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.346 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #445 utkuversus dedi: Hala aşığım. Genişletmek için tıkla... Sona ermez mi?
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 9 Ekim 2022 #446 Rexie dedi: Senle benim. Genişletmek için tıkla... Hayır, hayır Yusufumu benden alamazsın. Defol buna izin vermem. Yszuf dedi: Kadın tabii ki. Aşk dediğin kadın ile erkek arasında yaşanır, başka neyin arasında olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam şey, sanırım duymuşsunuz zaten. B-b-b-b-b-b-b-benimle evlenir misiniz?
Rexie dedi: Senle benim. Genişletmek için tıkla... Hayır, hayır Yusufumu benden alamazsın. Defol buna izin vermem. Yszuf dedi: Kadın tabii ki. Aşk dediğin kadın ile erkek arasında yaşanır, başka neyin arasında olacak? Genişletmek için tıkla... Hocam şey, sanırım duymuşsunuz zaten. B-b-b-b-b-b-b-benimle evlenir misiniz?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.487 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 9 Ekim 2022 #447 Anti peteseciyim.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.700 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #448 Derecelide takımınıza gelip oynamayı beceremeyip boş boş ölen o Fade benim, küfürlerinizi ve beddualarınızı bekliyorum.
Derecelide takımınıza gelip oynamayı beceremeyip boş boş ölen o Fade benim, küfürlerinizi ve beddualarınızı bekliyorum.
Tunaİos Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 147 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2022 #449 Ivar Lothbrok dedi: İstediğiniz herhangi bir konu hakkında itiraf edin. Genişletmek için tıkla... takmıyorum diyip hep onu düşünüyordum
Ivar Lothbrok dedi: İstediğiniz herhangi bir konu hakkında itiraf edin. Genişletmek için tıkla... takmıyorum diyip hep onu düşünüyordum
Junji Ito Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 713 Çözümler 6 10 Ekim 2022 #450 Rexie dedi: Irkçıyım ama şöyle; Japon ırkına fazla sempatim var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben buna karşı "same as f-" demek istiyorum.
Rexie dedi: Irkçıyım ama şöyle; Japon ırkına fazla sempatim var. Genişletmek için tıkla... Hocam ben buna karşı "same as f-" demek istiyorum.