İtiraf edin

Herkes itiraflarını yazsın Technopat Sosyal.
Ortaokulda sınıfımızın bir dolabı vardı, insanlar oraya artık okumadığı kitapları koyuyordu ve kitap okuma saatinde alıp okuyorduk. Ben o dolaptan "Korku Kulübü" adında bir kitap aldım ve 6. sınıftan beri odamda duruyor. Bırakmayı unuttum, kimse de sormadı. Kitabın içerisinde yakın arkadaşımın adı yazılıydı, biraz kendimi kötü hissedince ona kitabı geri isteyip istemediğini sordum, istemedi.

Bende 2. sınıfta kitaplıktan almıştım, 25-30 kitap vardı. Herkesin 2 haftada bir kitabı yerine koyup başka koyanın kitabıyla değiştirmesi lazımdı. Taşınacağımız için kitabı koymayı düşündüğüm günün bir öncesinde okula gidemedim, kitap hala duruyordu geçen sene okula başka okula yardım olarak gönderilmesi için verdim.

Ben de yardım için gönderebilirim aslında, en azından yükü üstümden kalkmış olur. Gerçi kitabın sahibine sordum, ben de kalabileceğini söyledi ama kitabı okuyup bitireli yıllar oldu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…