İtiraf sayfasından dolayı müdüre savunma yapma

Pinow

Centipat
Daha fazla  
Bugün okuduğum okulun en büyük itiraf sayfası olarak ifşalandım ve müdüre açıklama yapmam lazım. Bu olaydan yırtmak için sizce nasıl bir açıklama yapmalıyım?

Haberinin olmadığını söyleyebilirsin. Söylesen bile en kötü sayfayı kapattırırlar bence.

Haberinin olmadığını söyleyebilirsin. Söylesen bile en kötü sayfayı kapattırırlar bence.
Öyle olmuyor genelde. Müdür haddi veya yetkisi olmadığı halde öğrencinin telefonunu bile açıp içine bakabiliyor. Eğer ki sayfanın sahibi arkadaşsa ceza yeme ihtimali var.

Öyle olmuyor genelde. Müdür haddi veya yetkisi olmadığı halde öğrencinin telefonunu bile açıp içine bakabiliyor. Eğer ki sayfanın sahibi arkadaşsa ceza yeme ihtimali var.

Hesap sahibi benim fakat rehber hocası kapat dediğinden kapattım hesabı.

Bugün okuduğum okulun en büyük itiraf sayfası olarak ifşalandım ve müdüre açıklama yapmam lazım. Bu olaydan yırtmak için sizce nasıl bir açıklama yapmalıyım?
Lise mi Ortaokul mu?

Bu itiraf sayfası işleri tehlikeli keşke hiç bulasmasaydın.

Hocam nasıl ifşalandınız?

Hesap sahibi benim fakat rehber hocası kapat dediğinden kapattım hesabı.
Hesabı kapattıysanız yırtma ihtimaliniz var. Müdürün sizi hatırlayacağını bile sanmam. Sizi özellikle çağırırsa, hesabı sildiğinizi söylersiniz özür dilersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…