5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 31 Ekim 2023 #11 Pinow dedi: 4 5 eleman tehdit etti. Genişletmek için tıkla... Bulunma durumunuz imkansıza yakındı. Nasıl tehdit ettiler biraz daha açar mısın?
Pinow dedi: 4 5 eleman tehdit etti. Genişletmek için tıkla... Bulunma durumunuz imkansıza yakındı. Nasıl tehdit ettiler biraz daha açar mısın?
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #12 Pinow dedi: 4 5 eleman tehdit etti. 8. sınıf. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda kınama cezası alıyorsunuz sadece. Onu söyleyebilirim.
Pinow dedi: 4 5 eleman tehdit etti. 8. sınıf. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda kınama cezası alıyorsunuz sadece. Onu söyleyebilirim.
Pinow Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #13 549380 dedi: Bulunma durumunuz imkansıza yakındı. Nasıl tehdit ettiler biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla... Ailemi alırım müdüre giderim zorla buldurtturum karokola giderim tarzı tehditler. Hyuuga Neji dedi: Ortaokulda kınama cezası alıyorsunuz sadece. Onu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kınamadan yırtmak istiyorum sadece uyarı verin yeter.
549380 dedi: Bulunma durumunuz imkansıza yakındı. Nasıl tehdit ettiler biraz daha açar mısın? Genişletmek için tıkla... Ailemi alırım müdüre giderim zorla buldurtturum karokola giderim tarzı tehditler. Hyuuga Neji dedi: Ortaokulda kınama cezası alıyorsunuz sadece. Onu söyleyebilirim. Genişletmek için tıkla... Kınamadan yırtmak istiyorum sadece uyarı verin yeter.
5 549380 Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 699 Çözümler 4 31 Ekim 2023 #14 Pinow dedi: Ailemi alırım müdüre giderim zorla buldurtturum karokola giderim tarzı tehditler. Kınamadan yırtmak istiyorum sadece uyarı verin yeter. Genişletmek için tıkla... Ne saf insan insanmışsınız hocam, sizce karakolda buldurtabilirler mi?
Pinow dedi: Ailemi alırım müdüre giderim zorla buldurtturum karokola giderim tarzı tehditler. Kınamadan yırtmak istiyorum sadece uyarı verin yeter. Genişletmek için tıkla... Ne saf insan insanmışsınız hocam, sizce karakolda buldurtabilirler mi?
Pinow Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #15 549380 dedi: Ne saf insan insanmışsınız hocam, sizce karakolda buldurtabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Yapacak bİşey yok.
549380 dedi: Ne saf insan insanmışsınız hocam, sizce karakolda buldurtabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Yapacak bİşey yok.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #16 Sayfayı kapatın veya cihazdan çıkış yapın bırakın arasın dursun.
Pinow Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #17 Captain Rex dedi: Sayfayı kapatın veya cihazdan çıkış yapın bırakın arasın dursun. Genişletmek için tıkla... Rehber hocası sayfayı gözümün içinde açtı senin mi diye ve tüm okula yayıldı.
Captain Rex dedi: Sayfayı kapatın veya cihazdan çıkış yapın bırakın arasın dursun. Genişletmek için tıkla... Rehber hocası sayfayı gözümün içinde açtı senin mi diye ve tüm okula yayıldı.
Hexa Force Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 2.389 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17 Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 31 Ekim 2023 #18 Ne hesabı, ben ne alaka vb. şeyler demenizde fayda var. Elinizden alıp telefona baksa bile kanıt sayılamaz.
Ne hesabı, ben ne alaka vb. şeyler demenizde fayda var. Elinizden alıp telefona baksa bile kanıt sayılamaz.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #19 Merhaba sayfanızda Instagram topluluk kurallarına aykırı bir şey yapmadıysanız hiçbir sorun teşkil etmez.
Merhaba sayfanızda Instagram topluluk kurallarına aykırı bir şey yapmadıysanız hiçbir sorun teşkil etmez.
Pinow Centipat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #20 Hexa Force dedi: Ne hesabı, ben ne alaka vb. şeyler demenizde fayda var. Elinizden alıp telefona baksa bile kanıt sayılamaz. Genişletmek için tıkla... Maalesef sahibinin kim olduğunu biliyor tüm okul bugün silidm hesabı fakat biraz geç kaldım. lynch01 dedi: Merhaba sayfanızda Instagram topluluk kurallarına aykırı bir şey yapmadıysanız hiçbir sorun teşkil etmez. Genişletmek için tıkla... Okul itiraf sayfası aykırı mı?
Hexa Force dedi: Ne hesabı, ben ne alaka vb. şeyler demenizde fayda var. Elinizden alıp telefona baksa bile kanıt sayılamaz. Genişletmek için tıkla... Maalesef sahibinin kim olduğunu biliyor tüm okul bugün silidm hesabı fakat biraz geç kaldım. lynch01 dedi: Merhaba sayfanızda Instagram topluluk kurallarına aykırı bir şey yapmadıysanız hiçbir sorun teşkil etmez. Genişletmek için tıkla... Okul itiraf sayfası aykırı mı?