Ödeme sağlayıcısı tarafından iptal edilirse kısıtlama kalkacak diyor. Bankanın müşteri hizmetlerini arayın.Arkadaşlar bunu nasıl düzeltebilirim? Hesapta ben böyle bir yetki vermeme rağmen bir kısıtlama yedim. Nasıl çözülür?
Hediye olarak aldıysan geçmiş olsun, dolandırıldın. Öbür türlü zaten kart hiçbir şekilde itiraz edemez buna bir insan etmedikçe. Arayıp öğrenin hediye olarak alınmadıysa.Arkadaşlar bunu nasıl düzeltebilirim? Hesapta ben böyle bir yetki vermeme rağmen bir kısıtlama yedim. Nasıl çözülür?
hediye değilHediye olarak aldıysan geçmiş olsun, dolandırıldın. Öbür türlü zaten kart hiçbir şekilde itiraz edemez buna bir insan etmedikçe. Arayıp öğrenin hediye olarak alınmadıysa.
7 tane uyarın var hocam açıkçası hiç iç açıcı değil. CC ile de yapmadıysan kendi kartınsa bu durumu asla yaşamazsın ve özellikle 7 uyarıyı da asla almazsın. 2 ay geçmiş zaten üzerinden, saçma yani.hediye değil
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.