İtiş hareketlerinde sol omuz ağrısı

Daha fazla  
1.5 yıldır bodybuilding yapıyorum. Yeteri kadar ısınıyorum. 2-3 gün önce chest press yaparken sol omuzumda ağrı oluştu. Normalde ağrımıyor fakat kolumu yukarı kaldırırken ve bir şeyler iterken ağrı giriyor. Ben kası zorladığımı falan düşünüyorum. Sakatlık falan olduğunu sanmıyorum. Kaç gün sonra geçer tahmini. Bu konuyu yazarken şu anda göğüs makinesinde oturuyorum :D. 2-3 gün mola verdim ama geçmedi bende dedim devam edeyim bari. 2-3 hafta beklerim, geçmez ise ortapediye giderim.

Birkaç güne geçer sanırım hocam, basit bir kas zorlanması olarak düşünüyorum. Dirseklerinizi çok kafa hizanıza çekmeyin ve dumbelleri hızlı indirmemeye çalışın kolay gelsin ve geçmişler olsun.

Birkaç güne geçer sanırım hocam, basit bir kas zorlanması olarak düşünüyorum. Dirseklerinizi çok kafa hizanıza çekmeyin ve dumbelleri hızlı indirmemeye çalışın kolay gelsin ve geçmişler olsun.

Teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum. Machine yapıyorum zaten formdan dolayı sakatlanma ihtimalim düşük. Sürekli girdiğim ağırlıklarda giriyordum o gün yani fazla ağırlık girip zorlanma olayı da yok. Büyük ihtimal dediğbiz gibi zorlamadır, kas gevşetici krem ve ilaç kullanayım birkaç gün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı