İtop VPN nedir?

468409

Hectopat
Yer
Papua Yeni Gine
Daha fazla  
İtop VPN nedir? Bana hemen acaba söyler misiniz çünkü az önce bir sağ alttan mesaj geldi "Resolve" dediğimde itop VPN diye bir şey yükledi hemen sildim daha sonra yüklediğim şeyleride sildim. Ne yapabilirim? Nedir bu İtop VPN?

Hocam IObit programlarının gönderdiği aptal bir bildirim. Bildiğim kadarıyla IP adresiniz çalındı gibi bir fake uyarı atıp anlaştığı VPN uygulamasını kurdurtmaya çalışıyorlar göz boyayarak. Siz de kurmuşsunuz.

Virüs falan değil, IP adresiniz de çalınmadı, rahat olun. Tavsiyem, tüm IObit programlarını sisteminizden kaldırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam IObit programlarının gönderdiği aptal bir bildirim. Bildiğim kadarıyla IP adresiniz çalındı gibi bir fake uyarı atıp anlaştığı VPN uygulamasını kurdurtmaya çalışıyorlar göz boyayarak. Siz de kurmuşsunuz.

Virüs falan değil, IP adresiniz de çalınmadı, rahat olun. Tavsiyem, tüm IObit programlarını sisteminizden kaldırın.

Bilgisayarımda IObit programlar var mı bilmiyorum ki.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntıssı.PNG
    Ekran Alıntıssı.PNG
    27,8 KB · Görüntüleme: 637
IObit programı gözükmüyor. Eskiden IObit programı veya Driver Booster diye bir program indirdiniz mi?

IObit programı gözükmüyor. Eskiden IObit programı veya Driver Booster diye bir program indirdiniz mi?

Bildirim çıktıktan sonra birçok programı sildim. Smart Game booster diye bir programda vardı belki ondandır diye onu da sildim. Bu arada eskiden böyle bir şey hiç olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı