Ömer köksal 68 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu fiyat neden bu kadar ucuz kuşkulandım biraz. Alacağım bir sorunu yoksa alınır mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2023
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu fiyat neden bu kadar ucuz kuşkulandım biraz. Alacağım bir sorunu yoksa alınır mı sizce?
Atakan00 Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 105 16 Haziran 2023 #2 GameBooster kasadaki PSU iyi gibi durmuyor ama emin olamadım.
Ömer köksal 68 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #3 Aldım artık hayırlısı.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 833 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 16 Haziran 2023 #4 Ömer köksal 68 dedi: Aldım artık hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güzel sistem aldınız hem de çok ucuza.
Ömer köksal 68 dedi: Aldım artık hayırlısı. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun güzel sistem aldınız hem de çok ucuza.
Ömer köksal 68 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2023 #5 Teşekkür ederim 1 yıldır para biriktiriyordum okulda falan aç kaldım hep sonunda aldım. Loud dedi: Hayırlı olsun güzel sistem aldınız hem de çok ucuza. Genişletmek için tıkla...
Teşekkür ederim 1 yıldır para biriktiriyordum okulda falan aç kaldım hep sonunda aldım. Loud dedi: Hayırlı olsun güzel sistem aldınız hem de çok ucuza. Genişletmek için tıkla...