İtopya 4 gündür hazır sistem siparişini hazırlamıyor

Literary31

Hectopat
Daha fazla  
Pazar günü gece saatlerinde İtopya'dan hazır sistem siparişi verdim. Dört iş günü geçmesine rağmen hâlâ “Hazırlanıyor” aşamasına geçmedi, sadece “Ödeme Onaylandı” kısmında duruyor. Siparişimin ne zaman elime ulaşacağını merak ediyorum.
Şikayetvar'da 25 gün bekleyen birini gördüm, açıkçası biraz endişelenmeye başladım. Benzer durum yaşayan var mı? Ortalama kaç günde teslim ediliyor? İlk defa internetten PC sipariş ediyorum.

1761574718446.png

Pazar günü gece saatlerinde İtopya'dan hazır sistem siparişi verdim. Dört iş günü geçmesine rağmen hâlâ “hazırlanıyor” aşamasına geçmedi, sadece “ödeme onaylandı” kısmında duruyor. Siparişimin ne zaman elime ulaşacağını merak ediyorum.
Şikayetvar'da 25 gün bekleyen birini gördüm, açıkçası biraz endişelenmeye başladım. Benzer durum yaşayan var mı? Ortalama kaç günde teslim ediliyor? İlk defa internetten PC sipariş ediyorum.

Eki Görüntüle 2615750

14 gün içinde kargoya teslim etmeleri lazım benim siparişim bayrama denk gelmişti 13. gün siparişim kargoya verilmişti.

Pazar günü gece saatlerinde İtopya'dan hazır sistem siparişi verdim. Dört iş günü geçmesine rağmen hâlâ “hazırlanıyor” aşamasına geçmedi, sadece “ödeme onaylandı” kısmında duruyor. Siparişimin ne zaman elime ulaşacağını merak ediyorum.

Eki Görüntüle 2615750

Çok normal bir durum bu sistem hazırlanacak kurulacak testleri yapılacak öyle gönderecekler 1 hafta gibi bir süre sürüyor işlem.

Aslında şuan hazırlanıyor sistemin, arkadaşım hazır sistem aldı onunda şuan aynı şekilde bekletiliyor aynı gün bende 1 boş kasa 2 ram 1 ssd siparişi verdim bugün teslim ettiler. Biraz daha beklemen gerekebilir indirimlerden dolayı fazlasıyla yoğunluk var.

Eki Görüntüle 2615750

Özelleştirme yapmış mıydınız? Gaming.Gen.TR bana 1 haftada yollamıştı. 1 hafta bittikten sonra endişelenmeye başlanmalı.

Pazar günü gece saatlerinde İtopya'dan hazır sistem siparişi verdim. Dört iş günü geçmesine rağmen hâlâ “Hazırlanıyor” aşamasına geçmedi, sadece “Ödeme Onaylandı” kısmında duruyor. Siparişimin ne zaman elime ulaşacağını merak ediyorum.

Eki Görüntüle 2615750
Şu sıralar gördüğüm kadarıyla yanlış olmasın hem kargo firmalarında hem de hazır sistem alım sitelerinde bir yoğunluk var kargo şirketleri mühim olan en hızlı şekilde teslim eder diye düşünüyorum ama arkadaşların dediği gibi testleri var hazırlaması var bence 14 güne kadar gelir diye düşünüyorum genelde 15 günü geçmiyor gelen kargolar, hayırlısı sağ salim gelir inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı