İtopya 4000 TL Hazır Sistem

Hazır sistemlere komisyon eklendiğinden parçaları tek tek temin edip sistemi kurman daha ekonomik olur. Darboğaz olabilir daha iyi bir işlemci almak daha mantıklı olur.

Asus'un Dual modellerinde ısınma sorunu var diyorlardı. PSU kasa içinde geliyor, 80+ olsada değişmesi gerekebilir. Fiyatları takip edin, belki daha ucuza sistemi toplarsınız.

Hazır sistemlere komisyon eklendiğinden parçaları tek tek temin edip sistemi kurman daha ekonomik olur. Darboğaz olabilir daha iyi bir işlemci almak daha mantıklı olur.
Aynı parçaları tek tek toplamayı denedim ama bu fiyattan fazla çıktı zaten.

Evet bu daha mantıklı geldi. Teşekkür ederim ilginiz için

@Pantheon arkadaşımın önerdiği sistemi almaya karar verdim teşekkür ederim.

Konu dağılacak belki ama para elimde nakit şuan. İtopyadan bu sistemi nasıl almalıyım? Enpara banka kartı ile ödeme yapabilir miyim?

Peki hocam ne farketcek? Hangi siteden toplayacağım? Parçaları tek tek sipariş edersem kendim kuramam kasayı çünkü o kadar bilgim yok. Hem nesini beğenmediniz o kasanın fikrini paylaşır mısın?

Parçaları ayrı ayrı temin edersen hazırdan çok daha güçlü işlemcili halde toplamak mümkün olabilir. Toplama işini kendin halledebilirsin hem burada hem Youtube'da istemediğin kadar montaj videoları mevcuttur. Temelde hepsi aynı mantık marka model pek önemli değil bir tek işlemci soğutucunun montajı değişkenlik gösteriyor onunda ayrı montaj videosunu izlersin öyle halledersin.

Parçaları ayrı ayrı temin edersen hazırdan çok daha güçlü işlemcili halde toplamak mümkün olabilir. Toplama işini kendin halledebilirsin hem burada hem Youtube'da istemediğin kadar montaj videoları mevcuttur. Temelde hepsi aynı mantık marka model pek önemli değil bir tek işlemci soğutucunun montajı değişkenlik gösteriyor onunda ayrı montaj videosunu izlersin öyle halledersin.
Pekala reis hangi sitelerden toplamamı önerirsin? Zahmet olmazsa sen toplar mısın?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı