İtopya 5 günde mavi ekran verip bozulan hazır sistemi iade almıyor

harunctn43

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle selam, itopya.com üzerinden 18/09/2023 tarihinde linkte bulunan "ModArt-X2/AMD Ryzen 5 7500F/MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X OC 12GB/32GB DDR5/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM" hazır sistemi satın aldım. Bilgisayar 26/09/2023 tarihinde elime ulaştı, ekran kartını taktım kullanmaya başladım. Aradan 5 gün geçti 02/10/2023 tarihinde mavi ekran hatası aldım sonrasında bilgisayar açılmadı ve anakart üzerinde bulunan easybug ışıklarından RAM ve CPU yanmaya başladı. Aradım İtopya'yı servise gönderin filan kargo kodu verdiler. Neyse gönderdim 2 3 gün sonra içimden geçirdim "35.000 lira para veriyorsun 5 günde PC hata veriyor sonrasında açılmıyor. Ben en iyisi 14 gün dolmadan iade edeyim ve başka bilgisayar alayım" dedim ve aldığım cevap hazır sistemlerin kişiye özel olduğu ve iade edilemez oluşları. Neden hazır sistemler iade edilemiyor? Bariz bir şekilde bana bozuk ürün sattılar ve 5 günde bozuldu. Üstüne iade almıyorlar. Parça değişimi bile yapmayacaklar belki. Nasıl bir yol izlemem gerekir iade konusunda? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi akşamlar Hocam, Tüketici Hakem Heyetine başvuracağınızı belirtin yine iade durumu söz konusu olmazsa Hakem Heyetine başvurun. Ama sorun sizden kaynaklı ise yapacak bir şey yok iyi günler.

İyi akşamlar hocam, tüketici hakem heyetine başvuracağınızı belirtin yine iade durumu söz konusu olmazsa hakem heyetine başvurun. Ama sorun sizden kaynaklı ise yapacak bir şey yok iyi günler.

Her olay olduğunda direkt THH gidilirse 6 ayda bir yeni sistem almanız gerekiyor 2 kere üst üste reddettikleri ayıplı ürünün hem kargo parasını kendileri ödediler gitmeli gelmeli hem de son olarak 3. son kez gönderdiğim ürünün hem kargo parasını hem de ücret iadesini eksiksiz sağladılar haklarını iyi bilsen biraz da istikrar dişli olursan inan bana isterse en dişli satıcı olsun yola geliyorlar senin diyeceğin şey en son yol olmalı çünkü ben THH gidersrm yaşanan maddi/manevi süreç içinde dava açarım.

Her olay olduğunda gidilmemeli tabii, ben diretiyorlar almamak için diye anladım, THH'e başvurmak için bunun olması gerek.

Bu dediklerinizden yola çıkarak ya siz yanlış anlattınız ya da siz ufak bir hata ile sistemi bozdunuz ben öyle düşünüyorum konuyu daha doğru anlatırsanız kim haklı kim haksız ve yapabilecekleriniz hakkında yorum yapabiliriz saygılarımla.

Msi gaming centerdan sadece fan boost vardı 30 saniye onu denedim sonrada mavi ekran verdi pc takılmaya başladı önce sonrada kapandı açılmadı

Şimdi itopyadan aradırlar ram leri yenileriyle değiştirip kasayı kargoya vermişler iade hiçbir şekilde alamıyorlarmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…