Değiştririler büyük ihtimalle.İtopya'dan aldığım sistemde Thermaltake S200 TG 650W kasa seçiliydi. Bana 550W olan versiyonu gönderdiler. Nasıl değiştirebilirim? Yüz yüze mağazaya gitsem değiştirirler mi?
Gittiğimde yardım ederler mi diye soruyor hocam. "Siz yardım edin" demiyor.Biz yardım edemeyiz ki. Böyle durumlarda ilk muhattap olmanız gereken kişi satın alımı gerçekleştirdiğiniz firmanın müşteri temsilcisi.
Gereken cevabı müşteri hizmetleri personeli verecektir. Onlar bizden daha iyi biliyor. Üstüne herkesin firma deneyimleri de farklı oluyor.Gittiğimde yardım ederler mi diye soruyor hocam. "Siz yardım edin" demiyor.
Büyük ihtimalle değiştireceklerdir. Tersinin olması pek muhtemel değil tahmin edeceğiniz üzere.Gereken cevabı müşteri hizmetleri personeli verecektir. Onlar bizden daha iyi biliyor. Üstüne herkesin firma deneyimleri de farklı oluyor.
Aksini iddia etmedim.Büyük ihtimalle değiştireceklerdir. Tersinin olması pek muhtemel değil tahmin edeceğiniz üzere.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.