İtopya 7.000 TL'lik sistem birden 8.000 TL oldu

Just

Kilopat
Daha fazla  
İtopya'dan toplama PC alacağım. Alacağım PC 7000 TL iken bugün baktım 8000'i geçiyor. Sitede gezerken Gigabyte RX570 4 GB 2700 TL olarak gözüküyordu. Sonra çoğu sistem stokta gözükmüyordu. İtopyadan soğudum açıkçası. Site önerebilir misiniz? Ya da Bursa civarında PC toplayan mağaza türü şeyler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopyayı kesinlikle önermiyorum forumdaki çoğu üye gibi. İncehesap, sinerji, QP bilişim gibi sitelere bakabilirsin.

parçaları ayrı ayrı satın al dostum neden tek bir yerden almak istiyorsun ki ayrı ayrı uygun fiyatlara çıkar hatta

Piyasa araştırıp farklı yerlerden almak çok daha ucuza denk geliyor.
Bir yerden almak yerine parça parça başka yerlerden indirimle yavaş yavaş almak en karlısı.

İndirimler bittiği içindir. Mesela dün 1250 TL gibi bir fiyata satılan Ryzen 5 3600 bugün 1440 TL. Bahsettiğin RX 570 karta baktım ve stokları bitmiş, stoğu biten ürünler bu şekilde yüksek fiyatta gözüküyor zaten("Stokta Yok" olarak belirtilmiş).

İtopya'dan uzaklaşın lütfen.

Ben her zaman söylerim. Tek bir yere bağlı kalmayın. Reklamlarına etrafta YouTube'de çekilen sistem toplamalarına bakmayın. Göz boyama parçalarınızı garantili kapalı kutu ayrı ayrı yerlerden hesaplı alın. Cebinizi düşünün artık. Şu şuradan aldım, buradan aldım ben egosunu bırakın arkadaşlar. Onlar cebine atarken siz sadece kullanım amaçlı cepten çıkarıyorsunuz parayı. Unutmayın cebinize giren artı bir şey yok.

İtopyayı kesinlikle önermiyorum forumdaki çoğu üye gibi. İncehesap, sinerji, QP bilişim gibi sitelere bakabilirsin.
KARA CUMADA "İNCEHESAPTA" 10K ya toplanan sistem bir sonraki hafta 8.9K ya toplandı. Bence en iyisi araştır kendin topla.

İndirim nerede olur yılbaşında güzel işimizi halledebileceğimiz? Öneri var mıdır? İtopya düşünüyordum herkes laf edince vazgeçtim galiba Apex7 klavye almştım 0 sıkıntı halbuki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…