İtopya 7.000 TL'lik sistem birden 8.000 TL oldu

indirim nerde olur yılbaşında güzel işimizi halledebileceğimiz? öneri var mıdır. itopya düşünüyodum herkes laf edince vazgeçtim galiba apex7 klavye almştım 0 sıkıntı halbuki..
Sahibindene bak, amazonda da güzel yakalabilirsin.

Sahibindene bak, Amazon'da da güzel yakalabilirsin.
Sahibinden de 5100'e ASUS STRIX OC RTX2080 satan var 4900'a alabilirsin dedi. Sizce güvenilir mi? Vatan faturalı, gelip görüp alabilirsiniz de diyor? Piyasa da 6.5 gezinen kart 4.9? Sizce? Vatan'dan nasıl aldı hem o onu onu da düşünüyor insan?
Ne düşünüyorsunuz bunun hakkında? İstanbul'da. İzmir'den gidip alamam, ünideyim.

Kapıda ödeme yapsa hemen yollasın paşa paşa alayım ama fatura ve garanti tam vercek. İşte orada sıkıntı hem kapıda ödeme yapmıyormuş.
Hatta 7000TL'ye MSI RTX2080 Ti vardı ilanlarda

Son düzenleyen: Moderatör:

Sahibinden de Get açabilir karşı taraf.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu kadar yüksek meblağlar sahibinden gibi %100 güvenemeyeceğin bir sitede harcanmamalı. Vatan, İncehesap, Hepsiburada, N11 (başarılı satıcılar) gibi yerlerden biraz daha pahalı olsun, temiz olsun derim.

Para mı kaybettin? Açmıyor.
Moderatörlere canı gönülden akıl fikir diliyorum. '' Para mı kaybetsin? '' cümlesini
''Para mı kaybettin? '' diye çevirdiler. Böylece arkadaşa söylenmek istenen soruyla yakından uzaktan alakası kalmadı. İşte şimdi anlıyorum. Technopat'a söylenenler boşuna değilmiş.
Lütfen yöneticilere sesleniyorum. Moderatörlerimizi de özenle seçelim. Burda benim hiçbir hatam yoktur. Soruyu saptıran moderatöre selam olsun. İyi geceler, forumu kullanmamamız için çalışan güzel insanlar.
Bir sonraki uzaklaştırmada veya engelde görüşmek dileğiyle.
Sahibinden de Get açabilir karşı taraf.
Lütfen yorumumu okuyun ve halimi anlayın. Yan hesap uzaklaştırma aldı. Burdan yazmak zorundaydım. Sesimi duyurmam lazım. Engel susturamaz.

tabi ki kaybetmedim kendimce önlemler aldım. Get ten 5 kez sipariş ettim. Belki deneyimlerinde problem yaşamadığım içindir.
Pardon. yazdığımı okudunuz mu acaba? Herkes burda böyle bir garip mi? Ben mi deliriyorum? Yorumumda özel olarak belirttim '' eğer'' okursanız görürsünüz.
''.... deneyimlerinde problem yaşamadığım içindir '' cümlenizi tekrar okumanızı ve anlamanızı rica ediyorum. Bu kimin deneyimi? Niye benim deneyimimde problem yaşamadığın için olsun gibisinden saçma bir cümle olmuş.

Bütçeni söyle direk güzel ve güvenilir siteden sistem önereyim.

Ütopya bunu hep yapıyor şahane cuma indirimleri gelmeden sepetimde komple sistem topladım 7000 kusur TL idi indirim günü yaklaştıkça yavaş yavaş fiyat yükseldi ve indirim günü aynı sistem 8000 kusur TL oldu şaka gibi bende parça parça vatan PC & Hepsiburada aldım parçaları sanada bu şekilde almanı tavsiye ederim. He dersenki ben sistem toplamayi bilmiyorum sen al parçalarını yaşadığın şehirde bu forumda oturan sistem bilgisi bir arkadaş ile buluşup arkadaşa bir öğle yemeği ismarlar işlerini halledersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…