İtopya 7.000 TL'lik sistem birden 8.000 TL oldu

Hazır sistem olarak güvenilir sitelerden önde gelenler. Parça parça düşünürseniz, Hepsiburada ve Vatan PC zaten güvenilir.

İndirim nerede olur yılbaşında güzel işimizi halledebileceğimiz? Öneri var mıdır? İtopya düşünüyordum herkes laf edince vazgeçtim galiba Apex7 klavye almştım 0 sıkıntı halbuki.
Bende çok ürün aldım sadece 1 defa iadelik durum oldu onda uğraştırdılar sadece. Ucuz bulursan al hazır sistemlerde güvenim yok sorunlu geri gelen parçaları veya açık ürünleri koyorlar diye güvenim olmuyor tabi tamemen kapalı kutu alıp kendim montaj yaparım diyorsan öyle de alınabilir.

Genelde bilgisayardan anlayan arkadaşlara kahve ısmarlanır ama siz baya bonkörsünüz

Daha önceleri analiz yaptığım için söylüyorum benzeri durumla karşılaşmıştım. Bir gece baktığınız fiyatla ertesin günkü fiyatlar değişmektedir o sitede. Bir gün birgünü tutmuyor. Bazen hediye falan ekleniyor sepete, sabahında yok oluyup gidiyor. Bazen kdv de indirim oluyor bazen dolar kurundan dolayı iniş çıkış olabiliyor. Gerçi hoş, buna rağmen fiyatlarının uygun olmadığının kanısına kendimce vardım. Ve sinerjiden topladım, hemde kat kat uyguna. 1 hafta beklememe değdiğini söyleyebilirim. İtopya dışında sinerji, inventus, qp bilişim vb benzeri güvenilir yerlerden temin etmeniz sizin için daha karlı ve iyi olacaktır. Ancak şu sıralar dolar kurunda yükseliş nedeniyle biraz beklemenizi tavsiye ederim. Çok fiyat farkı gözetmese de 200-300 bandında kar elde edilebilir yinede. İtopyayı bir tek site arayüzü olarak severim. Başka da bir işime yaramıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…