cruenn Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Fiyatı az mı çok mu bilemedim. Bilen dostlar varsa yanıtlarsa sevinirim. 60K'ya daha iyisi toplanabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
Fiyatı az mı çok mu bilemedim. Bilen dostlar varsa yanıtlarsa sevinirim. 60K'ya daha iyisi toplanabilir mi?
Iwatani Naofumi Centipat Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 3.759 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #2 60k'ya daha iyi parçalarla 9070 XT sistem toplanır
E eqeerogluu Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 Hocam 60 bine çok daha iyi toplanabilir, fakat listede monitör, adaptör vs de görüyorum. 60 bin sadece kasa için ayırdığınız bütçe mi?
Hocam 60 bine çok daha iyi toplanabilir, fakat listede monitör, adaptör vs de görüyorum. 60 bin sadece kasa için ayırdığınız bütçe mi?
ErRoReD GoKu Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 136 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G770 Casper Nlak077 Crucial 3200 MHz CL22 CT8G4SFRA32A 8x1 İ5 12450H Gtx 1650 Samsung MZVL2512HCJQ m2 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2025 #4 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bence bu kasa toplanabilir ama ekran kartını NVIDIA yaptım siz AMD yapabilirsiniz.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bence bu kasa toplanabilir ama ekran kartını NVIDIA yaptım siz AMD yapabilirsiniz.
Minker Hectopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 2 Yer Singapur 28 Haziran 2025 #5 ErRoReD GoKu dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bence bu kasa toplanabilir ama ekran kartını NVIDIA yaptım siz AMD yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu daha kötü.
ErRoReD GoKu dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bence bu kasa toplanabilir ama ekran kartını NVIDIA yaptım siz AMD yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu daha kötü.
cruenn Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #6 eqeerogluu dedi: Hocam 60 bine çok daha iyi toplanabilir, fakat listede monitör, adaptör vs de görüyorum. 60 bin sadece kasa için ayırdığınız bütçe mi? Genişletmek için tıkla... Hocam her şey dahil bütçem 60bin eqeerogluu dedi: Hocam 60 bine çok daha iyi toplanabilir, fakat listede monitör, adaptör vs de görüyorum. 60 bin sadece kasa için Genişletmek için tıkla... @efebatiin Son düzenleme: 28 Haziran 2025
eqeerogluu dedi: Hocam 60 bine çok daha iyi toplanabilir, fakat listede monitör, adaptör vs de görüyorum. 60 bin sadece kasa için ayırdığınız bütçe mi? Genişletmek için tıkla... Hocam her şey dahil bütçem 60bin eqeerogluu dedi: Hocam 60 bine çok daha iyi toplanabilir, fakat listede monitör, adaptör vs de görüyorum. 60 bin sadece kasa için Genişletmek için tıkla... @efebatiin
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #7 Asla alınmaz attığın sistem uzak dur Hazır sistem olması şart mı?
cruenn Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #8 eqeerogluu dedi: Hocam 60 bine çok daha iyi toplanabilir, fakat listede monitör, adaptör vs de görüyorum. 60 bin sadece kasa için Genişletmek için tıkla... @efebatiin hocam sistem efebatiin dedi: Asla alınmaz attığın sistem uzak dur Hazır sistem olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Yani çok da şart degil neden o kadar kötü mü?
eqeerogluu dedi: Hocam 60 bine çok daha iyi toplanabilir, fakat listede monitör, adaptör vs de görüyorum. 60 bin sadece kasa için Genişletmek için tıkla... @efebatiin hocam sistem efebatiin dedi: Asla alınmaz attığın sistem uzak dur Hazır sistem olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Yani çok da şart degil neden o kadar kötü mü?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #9 cruenn dedi: Yani çok da şart degil neden o kadar kötü mü? Genişletmek için tıkla... Bayağı kötü hem de.
cruenn dedi: Yani çok da şart degil neden o kadar kötü mü? Genişletmek için tıkla... Bayağı kötü hem de.
cruenn Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #10 efebatiin dedi: Bayağı kötü hem de. Genişletmek için tıkla... Hocam ne anlamdan fiyatı mı fazla cok bilmedigimden soruyorum
efebatiin dedi: Bayağı kötü hem de. Genişletmek için tıkla... Hocam ne anlamdan fiyatı mı fazla cok bilmedigimden soruyorum