İtopya alışverişine taksit yapılmadı

DarkHacker

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nvidia GeForce RTX 5090
384 GB Ram
Asus Rog Strix
8TB Ssd
ı9 14900
Meslek
Yazılımcı
İtopya'dan aldığım bilgisayara taksit yapmama rağmen taksit yapılmadı ve taksit farkı alındı. E-posta attım cevap yazdılar ama bir şey değişmedi. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan aldığım bilgisayara taksit yapmama rağmen taksit yapılmadı ve taksit farkı alındı. E-posta attım cevap yazdılar ama bir şey değişmedi. Ne yapmam lazım?
Banka uygulamasında tamamı çekildi olarak gözüküyorsa normaldir. Ödeme önce provizyona alınır. Ekstre kesimi vs. sistemsel hesaplanır ardından taksitlendirme yapılır.

Taksit yapılmadığına emin misiniz? Tüm tutarın limitten düşürülmesi normal.
Yapılmadı, tüm tutar kattan çekildi.
Banka uygulamasında tamamı çekildi olarak gözüküyorsa normaldir. Ödeme önce provizyona alınır. Ekstre kesimi vs. sistemsel hesaplanır ardından taksitlendirme yapılır.

Evet ama karttan çekildi olarak gözüküyor.

Siparişini iptal edip yenisini verebilirsin, veya sonradan taksitlendirme.
Ürün stoğu bittiği için iptal etmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılmadı tüm tutar kattan çekildi

Yapılmadı tüm tutar kattan çekildi

Evet ama kartdan çekildi olarak gözüküyor

Karttan çekildi olarak gözükür zaten. Vade farkı uygulandıysa taksit yapılmıştır. Bir süre sonra konrol ettiğinizde düzeldiğini görürsünüz. Ben Akbank kullanıyorum. Ödemelerim 24 saat provizyonda bekliyor ve taksitler vs. provizyondan çıkınca yansıyor.

Karttan çekildi olarak gözükür zaten. Vade farkı uygulandıysa taksit yapılmıştır. Bir süre sonra konrol ettiğinizde düzeldiğini görürsünüz. Ben Akbank kullanıyorum. Ödemelerim 24 saat provizyonda bekliyor ve taksitler vs. provizyondan çıkınca yansıyor.
Çok sağolun hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı