İtopya arıza tespit yapıyor mu?

furkann_ersin

Hectopat
Daha fazla  
2021 yılının ocak ayında aldığım sistemde 1 haftadır bazı sıkıntılar var. İtopya'dan almıştım sistemi, parasıyla da olsa arıza tespit yapıyorlar mı?

Bilişim sektörüne yıllarımı vermiş ve hâlâ çalışan birisi olarak söylüyorum, yapıyorlar, ancak uğraşmıyorlar.

Mesela ekran kartında bir problem var, test programlarından geçiriyorlar, başka OEM sistemlerde deniyorlar, bırak sorunu düzeltmeyi, sorunu tespit ettikleri an topu distribütörlere veya servislere bırakıyorlar.

Kısacası atölyenin (İtopya gibi bilgisayar bileşenlerinin satıldığı firmalarda ya aynı binada, ya da bir sokak geride bir atölyesi bulunur, sistemler orada montajlanır veya imajlanır.) Başına kalmış yaşadığınız sorun, insaflıysa yazılımsal birçok sorunu çözerler, değilse servise GO.

Hocam açıkçası şu an benim için önemli olan sorunun tespit edilmesi ona göre parça değişimi yapacağım PC'yi Update edeceğim zaten.

Hocam açıkçası şu an benim için önemli olan sorunun tespit edilmesi ona göre parça değişimi yapacağım PC'yi Update edeceğim zaten.
Parçanı gönderirsin, teknik ekibin üstesinden gelemeyen bir şeyse anında yetkili servise gönderirler, DOA raporu gelir, ona göre aksiyon alırlar.

Parçanı gönderirsin, teknik ekibin üstesinden gelemeyen bir şeyse anında yetkili servise gönderirler, doa raporu gelir, ona göre aksiyon alırlar.

Kasayı götürmeyi düşünüyorum ama bugün benim arkadaşımda götürmüş İtopya'dan kendisi almamış bilgisayarı 200 TL karşılığında arıza tespiti yaptıklarını söylemişler.

Daha da beterleşmişler...

Ver istersen 200 lira her halükarda o cihazı yetkili servise gönderirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…