İtopya B450 için BIOS güncellemesi yapar mı?

fsociety

Kilopat

Arkadaşlar yukarıdaki sistemi B450 anakartla değiştirip almak istiyorum fakat aklıma takılan bir soru var. Bu 3.nesil Ryzen işlemcilerde kullanmak için 1 ya da 2.nesil işlemciyle BIOS Update yapıp kullanılabiliyormuş. Acaba sizce İtopya sistemi kullanıma hazır mı gönderir yoksa Update yapmak gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
itopyayı bu aralar hiç iyi görmüyorum. Bi arkadaşım iki kez ürün aldı ve ciddi fiyatlar iki kezde iptal etti. 3 gün kargo yapmadılar. Üstelik herşey kargo üzerinden hızlıca yürürken.

Anakartlar 3000 serisi destekli geldiği için bios update yapılmıyor ama isterseniz aldıktan sonra kendiniz yapabilirsiniz.

Eğer ürünün sana ulaşmadan yapılmasını istiyorsan yapılması fazla mümkün olmaz. Neden dersen ürünü kutusundan kendileri çıkarmaz riske girmemek için. Soruna gelirsek B350M anakartım, aldığım işlemci için bios güncellemesine tabii tutulmalıydı. Mağaza gidip problemi açıkladığımda bios güncellemesi gerek dediler ve 10 dakikada hallettiler. 1 sene önce nerdeyse tüm parçaları itopya.com'dan almıştım, 2 gün içinde UPS Kargo ile bana ulaştı.

Mesajını bırakırsan ücret karşılığı yaparlar.
Teşekkür ederim
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim fakat sistemden şuan alınmıyor ve sitedeki çoğu hazır sistemin stoğu yok kendim toplamaya karar verdim. R3 2200G b450 olacak sekilde tavsiye sisteminiz varmı 2k civarına ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı