S süleyman kolin Hectopat Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2018 #1 İtopya kendi oluşturduğum sisteme montaj ve 30 günlük deneme sürümü yapıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2018
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 22 Haziran 2018 #2 Montaj yapıyorlar ama Windows kuracaklarını sanmıyorum. Yine de firmayla iletişime geçerek sorabilirsiniz. Windows kurdurmanıza gerek yok zaten. Sistemi teslim aldıktan sonra rehberlerimiz sayesinde kolayca kurulum yapabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Montaj yapıyorlar ama Windows kuracaklarını sanmıyorum. Yine de firmayla iletişime geçerek sorabilirsiniz. Windows kurdurmanıza gerek yok zaten. Sistemi teslim aldıktan sonra rehberlerimiz sayesinde kolayca kurulum yapabilirsiniz. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 22 Haziran 2018 #3 Windows 10 30 günlük deneme ile gönderiyorlar diye biliyorum. Sonradan anahtar ile aktifleştirebilirsiniz tam sürüme.
Windows 10 30 günlük deneme ile gönderiyorlar diye biliyorum. Sonradan anahtar ile aktifleştirebilirsiniz tam sürüme.