M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2019 #21 12 günde gelen dadg2 siparişini öğrendikten sonra da-v4 siparişimin 4 günden beri neden kargolanmadığını anladım. 1 hafta daha bekleyelim bakalım.
12 günde gelen dadg2 siparişini öğrendikten sonra da-v4 siparişimin 4 günden beri neden kargolanmadığını anladım. 1 hafta daha bekleyelim bakalım.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 12 Temmuz 2019 #22 Lackrosy dedi: Yanlış bilmiyor isem sevk irsaliyeleri fatura olarak da geçmekte hocam. Genişletmek için tıkla... Bir finans müdürü arkadaşıma sordum fatura olarak geçmez dedi. BayKedi dedi: Bir finans müdürü arkadaşıma sordum fatura olarak geçmez dedi. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapayım yine, sipariş tarihi 30 haziran kargonun geliş tarihi 8 haziran faturanın geliş tarihi ise 13 haziran (E-Fatura). Son düzenleme: 13 Temmuz 2019
Lackrosy dedi: Yanlış bilmiyor isem sevk irsaliyeleri fatura olarak da geçmekte hocam. Genişletmek için tıkla... Bir finans müdürü arkadaşıma sordum fatura olarak geçmez dedi. BayKedi dedi: Bir finans müdürü arkadaşıma sordum fatura olarak geçmez dedi. Genişletmek için tıkla... Güncelleme yapayım yine, sipariş tarihi 30 haziran kargonun geliş tarihi 8 haziran faturanın geliş tarihi ise 13 haziran (E-Fatura).
utkuversus Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 2.114 Makaleler 13 Çözümler 22 Yer Ankara 13 Temmuz 2019 #23 En iyisi Sinerji. Daha sorun yaşamadım. Ondan iyisi VatanBilgisayar.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 13 Temmuz 2019 #24 BayKedi dedi: Bir finans müdürü arkadaşıma sordum fatura olarak geçmez dedi. Güncelleme yapayım yine ; Sipariş tarihi 30 haziran, kargonun geliş tarihi 8 haziran, faturanın geliş tarihi ise 13 haziran (E-Fatura). Genişletmek için tıkla...
BayKedi dedi: Bir finans müdürü arkadaşıma sordum fatura olarak geçmez dedi. Güncelleme yapayım yine ; Sipariş tarihi 30 haziran, kargonun geliş tarihi 8 haziran, faturanın geliş tarihi ise 13 haziran (E-Fatura). Genişletmek için tıkla...