İtopya bilgisayari tamir etmis midir?

uğur131

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba İtopya'dan aldığım hazır sistem cami kırık şekilde gelmişti ve garantiye yolladım ve ihtirazi kayıt belgesi imzaladım tutanak tutulmadığı için inisiyatif alınarak işlem yapılacak dendi dün akşam sistemim kargoya verilmiş benim tarafıma mailden cami değiştirildi mi diye sorduğumda değiştirildi dendi.
Sizce bilgisayarin içine dağılmış camları temizleyip donanımların testini yapıp mi yollamislardir?

O günün sabahı işleme aldık denmisti.

Bence camlar temizlenmiş olarak gelir.

Bence camlar temizlenmiş olarak gelir.
Hocam donanımların testini yapmışlar mıdır sizce?
Birde gun içinde işleme aldık dendi fskat akşamında kargoya verildi içime şüphe düştü.

Adamlar sorunun cevabını vermiş ya zaten? Niye tekrar aynı şeyi bize soruyorsun ki? Adamların ''yapıldı'' dediği şeye biz ''yok onlar yalan söylüyor kırıp geri göndermişlerdir'' mi diyeceğiz?
Sorumu iyi okuyun hocam sormak istediğim o değil.

Hocam donanımların testini yapmışlar mıdır sizce?
Bir de gun içinde işleme aldık dendi fskat akşamında kargoya verildi içime şüphe düştü.

Cam değişimini, temizlenmesini, donanım testini 1 saatte ben bile hallederim İtopya için sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…