K karezde11 Kilopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #1 Merhabalar itopta PC toplama sihirbazı üzerinden PC topladım. ASUS Prime A320M-K 3200MHz(OC) DDR4. Soket AM4 M.2 HDMI. VGA mATX anakart BIOS güncellemesi yapıyorlar mı?
Merhabalar itopta PC toplama sihirbazı üzerinden PC topladım. ASUS Prime A320M-K 3200MHz(OC) DDR4. Soket AM4 M.2 HDMI. VGA mATX anakart BIOS güncellemesi yapıyorlar mı?
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.398 Makaleler 20 Çözümler 13 27 Kasım 2020 #2 Demonte olarak toplamadıysanız yaparlar.
K karezde11 Kilopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 Power Supply Unit dedi: Demonte olarak toplamadıysanız yaparlar. Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartı kasa pasu monitör anakart topladım yaparlarmı
Power Supply Unit dedi: Demonte olarak toplamadıysanız yaparlar. Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartı kasa pasu monitör anakart topladım yaparlarmı
Lethal Blows Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 424 Çözümler 5 Yer Piltover Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Kasım 2020 #4 Sorun.
DjKedi Kilopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.454 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #5 karezde11 dedi: İşlemci ekran kartı kasa pasu monitör anakart topladım yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sorduğu parçaları ayrı ayrı alıp evde siz mi birleştireceksiniz? Yoksa onlar toplayarak size mi yollayacak?
karezde11 dedi: İşlemci ekran kartı kasa pasu monitör anakart topladım yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sorduğu parçaları ayrı ayrı alıp evde siz mi birleştireceksiniz? Yoksa onlar toplayarak size mi yollayacak?
K karezde11 Kilopat Katılım 4 Şubat 2016 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #6 DjKedi dedi: Arkadaşın sorduğu parçaları ayrı ayrı alıp evde siz mi birleştireceksiniz? Yoksa onlar toplayarak size mi yollayacak? Genişletmek için tıkla... Birleştirme ve test istiyorum secenegini isaretledim windows kurulmadan gelecek ama
DjKedi dedi: Arkadaşın sorduğu parçaları ayrı ayrı alıp evde siz mi birleştireceksiniz? Yoksa onlar toplayarak size mi yollayacak? Genişletmek için tıkla... Birleştirme ve test istiyorum secenegini isaretledim windows kurulmadan gelecek ama
Power Supply Unit Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 3.398 Makaleler 20 Çözümler 13 27 Kasım 2020 #7 karezde11 dedi: İşlemci ekran kartı kasa pasu monitör anakart topladım yaparlarmı Genişletmek için tıkla... BIOS güncelliyorlar diye biliyorum hatta İncehesap Windows 10 deneme sürümünü de kuruyor. Ancak İtopya kuruyor mu bilmiyorum en iyisi kendilerine sormak.
karezde11 dedi: İşlemci ekran kartı kasa pasu monitör anakart topladım yaparlarmı Genişletmek için tıkla... BIOS güncelliyorlar diye biliyorum hatta İncehesap Windows 10 deneme sürümünü de kuruyor. Ancak İtopya kuruyor mu bilmiyorum en iyisi kendilerine sormak.