İtopya BIOS güncellemesini yapıyor mu?

Yer
İzmir
Merhaba, öncelikle söyleyeyim, hazır sistem almayacağım, o yüzden bu konuyu açıyorum. Resim olarak koyduğum şekilde alacağım. Parçaları örnek olsun diye seçtim ama resimdeki gibi SSD, anakart ve işlemci alacağım. Bu parçalar bana anakart üstünde birleştirilmiş ve BIOS güncellemesi yapılmış şekilde mi gelecek? Kullanmaya hazır mı olacak yani?

1737840651325.png

Merhaba, öncelikle söyleyeyim, hazır sistem almayacağım, o yüzden bu konuyu açıyorum. Resim olarak koyduğum şekilde alacağım. Parçaları örnek olsun diye seçtim ama resimdeki gibi SSD, anakart ve işlemci alacağım. Bu parçalar bana anakart üstünde birleştirilmiş ve BIOS güncellemesi yapılmış şekilde mi gelecek? Kullanmaya hazır mı olacak yani?

Eki Görüntüle 2407327

Onlinemı sipariş vercen?

Meraktan sormuştum sizin sorunuza cevap olarak evet hazır gelir rahatlikla kulanabilirisin.
İlla hazır sistem olmasına gerek yok mu böyle parça seçince de yapıyorlar yani? Bir de birleştiri seçince kutularını da yolluyorlar mı ürünlerin?(mpk olan işlemciler hariç). Hava soğutma falan da eklemeyi düşünüyorum bunların hepsi tek parça olarak gelecek bilmediğim birşey yok değil mi?

Ben hazır sistem almıştım. Bios sürümü 1-2 sürüm gerideydi yanlış hatırlamıyorsam.
O çok önemli değil hocam alacağım parçaları çalıştırması yeterli. Tabii en günceli gelirse daha iyi.

İlla hazır sistem olmasına gerek yok mu böyle parça seçince de yapıyorlar yani? Bir de birleştiri seçince kutularını da yolluyorlar mı ürünlerin?(MPK olan işlemciler hariç). Hava soğutma falan da eklemeyi düşünüyorum bunların hepsi tek parça olarak gelecek bilmediğim bir şey yok değil mi?

Hojam siz nasıl sifariş verdiyseniz oyle gelir enfazla kutularıyla birlikde. Kendiniz birleştirmek zorunda kala bilrisiniz.

Kasa ve ekran kartı satın almamışsınız. Birleştir seçmişsiniz bu durumda işlemci / işlemci soğutucusu / RAM ve M.2 takılı olarak gönderirler ama nasıl olur bilemem. Anakart üzerinde bir adet HDMI çıkışı var montaj sonrası görüntü almayı deneyebilirler tabii bunu sormanız lazım. Görüntü alırlarsa BIOS Update yaparlar mı bilmem uğraşmayabilirler. BIOS Update yapmazlarsa anakart üzerindeki BIOS FlashBack'i kullanarak işlemciye gerek kalmadan kendiniz de Update işlemini yapabilrsiniz. Not ekleme imkanınız varsa sistemi test ederek ve BIOS Update yaparak yollamalarını isteyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı