İtopya Black Friday kargo gecikmesi

ÇözenAdam

Hectopat
Cuma günü sipariş verdiğin Samsung 860 Evo halen kargoya verilmedi. Aynı gün aynı saat arkadaşım monitör aldı ve dün eline ulaştı fakat benim küçücük SSD halen kargoya bile verilmedi. 40-50 TL kar yapacağım diye sakın almayın bu siteden. Vaktinizden çalıyorlar. Yurt Dışından daha hızlı geliyor ürünler. Bir daha Amazon'dan şaşmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'dan aldığım anakartın kasaya bağlanan power portu bozuk gelince alışveriş yapmayı bıraktım.

Bende Cuma günü aldım daha halen kargoya verilmedi bekliyoruz bakalım

Cumartesi günü monitör aldım halen en küçük bir gelişme bile yok.

Amacım siteyi savunmak değil fakat montaj gerektirmeyen siparişlerin 3-5 iş günü içerisinde kargoya verileceği belirtilmiş. Tabi arkadaşınızın ürünü eline ulaşmış onu bilemeyeceğim. Ben de Cumartesi günü sipariş verdim hala beklemedeyim.

Ah ah forumda baya kişiyi vazgeçirdim ama hepsine yetişemiyoruz işte. 2 hafta civarına gelir kargonuz. Ayrıca bozuk gelirse de vay halinize 2 aydır uğraşıyorum.

Bu biraz şans işi İtopya, İncehesap vb. sitelerden alırken ürünün gelme süresi Hepsiburada, Amazon vb. siteler ile kapışamaz ama fiyat konusunda uygunlar.

970 Evo Plus 500GB aldım bende cuma günü öğlen 1'de. Hala sipariş edildi olarak gözüküyor. Ürüne onay bile vermediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…