Net bütçe nedir? Bu sistem alınmaz.Linkteki sistem alınır mı? Depolamayı 1TB yapacağım ek olarak. Bilgisayarlardan pek anlamıyorum o yüzden bu fiyata mantıklı mıdır bilmiyorum.
CHERRY/AMD Ryzen 5 7600/GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER GAMING OC 16GB/16GB DDR5/500GB M.2 NVMe SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM
Eki Görüntüle 2155314
60 civarları MaxNet bütçe nedir? Bu sistem alınmaz.
67 tuttu biraz bütçemin üzerinde. 60'ı geçmese daha iyi olur aslında. neleri düşürebilirim? veya farklı bir siteye mi bakayım?Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...www.gamegaraj.com
pardon sizin attığınız resimde 65 tutuyormuş ben bir seyi farklı ekledim sanırımTavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...www.gamegaraj.com
yine de bir seyi azaltsak neyi azaltmamı önerirdinizTavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
bir de kasa sadece bunlarla mi sinirli. çok hoşuma gitmedi görünüşleri acikcasi. değiştirebiliyor muyuz?Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
RAM'leri 1x16GB 5600MHz XPG Lancer yapabilirsiniz. Oradaki seçeneklerden birini seçebiliyorsunuz sadece kasa için. Görüntüye bakmayın işleve bakın.67 tuttu biraz bütçemin üzerinde. 60'ı geçmese daha iyi olur aslında. neleri düşürebilirim? veya farklı bir siteye mi bakayım?
pardon sizin attığınız resimde 65 tutuyormuş ben bir seyi farklı ekledim sanırım
yine de bir seyi azaltsak neyi azaltmamı önerirdiniz
bir de kasa sadece bunlarla mi sinirli. çok hoşuma gitmedi görünüşleri acikcasi. değiştirebiliyor muyuz?
Peki mesela ben sizin attığınız sistemi aldım bir zaman sonra bütçeme göre içindeki parçaları yükseltebiliyor muyum bilgisayarcıya götürüp parça alıp? Gerçekten hiç anlamadığım için soruyorumRAM'leri 1x16GB 5600MHz XPG Lancer yapabilirsiniz. Oradaki seçeneklerden birini seçebiliyorsunuz sadece kasa için. Görüntüye bakmayın işleve bakın.
Veya kasayı değiştirebilir miyim sonradanPeki mesela ben sizin attığınız sistemi aldım bir zaman sonra bütçeme göre içindeki parçaları yükseltebiliyor muyum bilgisayarcıya götürüp parça alıp? Gerçekten hiç anlamadığım için soruyorum
Tabikide parça değiştirebilirsiniz ama bilgisayarcıya gitmenize gerek yok. İnternetten sipariş verip evde kendinizde video falan izleyip yapabilirsiniz çok zor olmuyor böyle şeyler ama bilgili olmak lazım.Peki mesela ben sizin attığınız sistemi aldım bir zaman sonra bütçeme göre içindeki parçaları yükseltebiliyor muyum bilgisayarcıya götürüp parça alıp? Gerçekten hiç anlamadığım için soruyorum
Veya kasayı değiştirebilir miyim sonradan
Biliyorum monitör aldım mac cihazinla kullanıyorum şuan hatta onum da linkini atayim oynamak acisindan uyumlu olur mu diye 2k monitör Amazon.com.trTabikide parça değiştirebilirsiniz ama bilgisayarcıya gitmenize gerek yok. İnternetten sipariş verip evde kendinizde video falan izleyip yapabilirsiniz çok zor olmuyor böyle şeyler ama bilgili olmak lazım.
Bilgisayarcılar genelde pahalı fiyat veriyor. Tanıdık olsun olmasın farketmiyor hepsi kazık atmaya çalışıyor.
Kasayı değiştirebilirsiniz ilerde ama işinizi görür uzun süre.
Bu arada bu sistemde klavye, mouse, kulaklık, monitör falan yok biliyorsunuz değil mi?
Gayet yeterli hocam. Sisteminiz güçlü zaten.Biliyorum monitör aldım mac cihazinla kullanıyorum şuan hatta onum da linkini atayim oynamak acisindan uyumlu olur mu diye 2k monitör Amazon.com.tr