zadnxcom Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 692 Çözümler 3 26 Aralık 2020 #11 pc bakan dedi: İtopya açılmıyor bende, sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Donanim Arşivi yeni sistemi (MD2) yüzünden çöktü site. Sistemin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
pc bakan dedi: İtopya açılmıyor bende, sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Donanim Arşivi yeni sistemi (MD2) yüzünden çöktü site. Sistemin videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P pc bakan Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #12 friedlich dedi: Kanal adı vermek serbest mi bilmiyorum ama bir kanal İtopya satışlı F/P sistem çıkardı. Ondan dolayı ara ara sistem çökmeleri yaşanabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bende o sisteme bakmaya çalışıyorum.
friedlich dedi: Kanal adı vermek serbest mi bilmiyorum ama bir kanal İtopya satışlı F/P sistem çıkardı. Ondan dolayı ara ara sistem çökmeleri yaşanabilir bence. Genişletmek için tıkla... Bende o sisteme bakmaya çalışıyorum.
altinordulu1337 Picopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 586 Çözümler 2 Yer M'era Luna Festival Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #13 Doğrulamayı yaptıktan sonra açılmadı bende de. Zaten normal de doğrulama da çıkmaması lazım.
friedlich Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 404 Çözümler 2 26 Aralık 2020 #14 pc bakan dedi: Bende o sisteme bakmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay önce saçma bir sistem almamış olsaydım ben de bunu alabilirdim. Almayı başarırsanız şimdiden hayırlı olsun.
pc bakan dedi: Bende o sisteme bakmaya çalışıyorum. Genişletmek için tıkla... Birkaç ay önce saçma bir sistem almamış olsaydım ben de bunu alabilirdim. Almayı başarırsanız şimdiden hayırlı olsun.
P pc bakan Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #15 friedlich dedi: Birkaç ay önce saçma bir sistem almamış olsaydım ben de bunu alabilirdim. Almayı başarırsanız şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
friedlich dedi: Birkaç ay önce saçma bir sistem almamış olsaydım ben de bunu alabilirdim. Almayı başarırsanız şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
emir97 Centipat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #16 Sistemi alanlara hayırlı olsun iyi bir sisteme bu kadar ucuza sahip olmak.
P pc bakan Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #17 emir97 dedi: Sistemi alanlara hayırlı olsun iyi bir sisteme bu kadar ucuza sahip olmak. Genişletmek için tıkla... Kasa konusunda kafam takıldı tek fan yetersiz gibi geldi ve ekran kartının tek fan olmasıda kötü.
emir97 dedi: Sistemi alanlara hayırlı olsun iyi bir sisteme bu kadar ucuza sahip olmak. Genişletmek için tıkla... Kasa konusunda kafam takıldı tek fan yetersiz gibi geldi ve ekran kartının tek fan olmasıda kötü.
emir97 Centipat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 187 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #18 pc bakan dedi: Kasa konusunda kafam takıldı tek fan yetersiz gibi geldi ve ekran kartının tek fan olmasıda kötü. Genişletmek için tıkla... Evet ama yine de bu fiyata oldukça iyi bir sistem.
pc bakan dedi: Kasa konusunda kafam takıldı tek fan yetersiz gibi geldi ve ekran kartının tek fan olmasıda kötü. Genişletmek için tıkla... Evet ama yine de bu fiyata oldukça iyi bir sistem.
P pc bakan Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #19 emir97 dedi: Evet ama yine de bu fiyata oldukça iyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... Alacaktım hemen bitmiş.
emir97 dedi: Evet ama yine de bu fiyata oldukça iyi bir sistem. Genişletmek için tıkla... Alacaktım hemen bitmiş.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 26 Aralık 2020 #20 pc bakan dedi: İtopya açılmıyor bende, sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim vurgun yapıp kaçtılar .
pc bakan dedi: İtopya açılmıyor bende, sizde de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Kardeşim vurgun yapıp kaçtılar .