İtopya çöktü

Siteyle alakalı bir durum yok. Ekonomik kriz içinde boğulan halk ucuz mal görünce saldırıyor, olay bu.

Neden öyleyse Hepsiburada, Amazon, Trendyol vb sitelerde çökme olmuyor? Site çöküyor tamamda kaç saattir düzelmedi gitti ona ne demeli, uğraştığımla kaldım sadece zamanım boşa gitti.

Neden öyleyse Hepsiburada, Amazon, Trendyol vb siteler çökme olmuyor? Site çöküyor da ama kaç saattir düzelmedi ama ona ne demeli uğraştığımla kaldım sadece zanım gitti boşa sadece.
Çünkü piyasa değeri milyar dolarları bulan sitelerle İtopya bir değil. İtopya ile Amazon'u kıyaslamayın lütfen, Trendyol'da AliBaba ile ortak, yani bu sitelerin kıyaslanması bile saçma.

Çünkü piyasa değeri milyar dolarları bulan sitelerle İtopya bir değil. İtopya ile Amazon'u kıyaslamayın lütfen, Trendyol'da AliBaba ile ortak, yani bu sitelerin kıyaslanması bile saçma.
site düzelmeyi unuttu a..

Ayıldı ama geri bayılabilir indirimler tırt

Ayıldı ama geri bayılabilir indirimler tırt
bi ara zorla girmeyi başarabildiğim de 38 sayfa indirim de ürün vardı şimdi ise 32 sayfa ürün kalmış millet nasıl girmeyi becermiş hayret

Son düzenleme:
Bir ara zorla girmeyi başarabildiğim de 38 sayfa indirim de ürüm vardı şimdi ise 32 sayfa ürüm kalmış millet nasıl girmeyi becermiş hayret.

Bende girmistim. 9300 TL'ye bir kasa vardi. Simdi ondan eser yok...
Saçma sapan biseyler yaptilar.
Hep boyle yapiyolarmis indirim zamaninda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…