NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.726 7 Ocak 2022 #11 Finn Mcmissile dedi: Sizce nasıl bir hazır sistem almalıyım? 3060 Ti çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Gaming gen TR'ye bak orası iyi fiyata veriyor İtopya'ya bak.
Finn Mcmissile dedi: Sizce nasıl bir hazır sistem almalıyım? 3060 Ti çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Gaming gen TR'ye bak orası iyi fiyata veriyor İtopya'ya bak.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 7 Ocak 2022 #13 NeverGive Up dedi: Dedim belki alan olur Genişletmek için tıkla... Düşünceniz çok güzel hocam sizlik bir şey yok.
NeverGive Up dedi: Dedim belki alan olur Genişletmek için tıkla... Düşünceniz çok güzel hocam sizlik bir şey yok.
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.726 7 Ocak 2022 #14 Lycus dedi: Bindirim Genişletmek için tıkla... Aynen NiqhTmaRe dedi: Düşünceniz çok güzel hocam sizlik bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Lycus dedi: Bindirim Genişletmek için tıkla... Aynen NiqhTmaRe dedi: Düşünceniz çok güzel hocam sizlik bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #15 Kurdan kaynaklı fahiş fiyatı geçtim son 1 yıldır ekran kartı fiyatları rezalet durumda, ne olacak bu işin sonu...
Kurdan kaynaklı fahiş fiyatı geçtim son 1 yıldır ekran kartı fiyatları rezalet durumda, ne olacak bu işin sonu...
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.726 7 Ocak 2022 #16 JustNobody dedi: Kurdan kaynaklı fahiş fiyatı geçtim son 1 yıldır ekran kartı fiyatları rezalet durumda, ne olacak bu işin sonu... Genişletmek için tıkla... Ha bire dolara 9 bine düşecek diyorlar maalesef dolar yine 14 bine yaklaştı. JustNobody dedi: Kurdan kaynaklı fahiş fiyatı geçtim son 1 yıldır ekran kartı fiyatları rezalet durumda, ne olacak bu işin sonu... Genişletmek için tıkla... Vallaha ben ekran kartını Newegg'ten alıyorum 3 gün önce EVGA 3070 kartı 13 bine aldım.
JustNobody dedi: Kurdan kaynaklı fahiş fiyatı geçtim son 1 yıldır ekran kartı fiyatları rezalet durumda, ne olacak bu işin sonu... Genişletmek için tıkla... Ha bire dolara 9 bine düşecek diyorlar maalesef dolar yine 14 bine yaklaştı. JustNobody dedi: Kurdan kaynaklı fahiş fiyatı geçtim son 1 yıldır ekran kartı fiyatları rezalet durumda, ne olacak bu işin sonu... Genişletmek için tıkla... Vallaha ben ekran kartını Newegg'ten alıyorum 3 gün önce EVGA 3070 kartı 13 bine aldım.
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ocak 2022 #17 NeverGive Up dedi: Ha bire dolara 9 bine düşecek diyorlar maalesef dolar yine 14 bine yaklaştı. Vallaha ben ekran kartını Newegg'ten alıyorum 3 gün önce EVGA 3070 kartı 13 bine aldım. Genişletmek için tıkla... Evga iyi mi hocam? Buradaki fiyatı ne?
NeverGive Up dedi: Ha bire dolara 9 bine düşecek diyorlar maalesef dolar yine 14 bine yaklaştı. Vallaha ben ekran kartını Newegg'ten alıyorum 3 gün önce EVGA 3070 kartı 13 bine aldım. Genişletmek için tıkla... Evga iyi mi hocam? Buradaki fiyatı ne?
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.726 7 Ocak 2022 #18 Finn Mcmissile dedi: EVGA iyi mi hocam? Buradaki fiyatı ne? Genişletmek için tıkla... EVGA NVIDIA'nın partneri şahane ekran kartı üretiyor.
Finn Mcmissile dedi: EVGA iyi mi hocam? Buradaki fiyatı ne? Genişletmek için tıkla... EVGA NVIDIA'nın partneri şahane ekran kartı üretiyor.
Finn Mcmissile Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 1.260 Makaleler 1 Çözümler 3 7 Ocak 2022 #19 NeverGive Up dedi: EVGA NVIDIA'nın partneri şahane ekran kartı üretiyor. Genişletmek için tıkla... ROG STRIX'ten daha çok soğuk tutuyor mu?
NeverGive Up dedi: EVGA NVIDIA'nın partneri şahane ekran kartı üretiyor. Genişletmek için tıkla... ROG STRIX'ten daha çok soğuk tutuyor mu?
NeverGive Up Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.726 7 Ocak 2022 #20 Finn Mcmissile dedi: ROG STRIX'ten daha çok soğuk tutuyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynıdır belki bir tık EVGA iyi olabilir.
Finn Mcmissile dedi: ROG STRIX'ten daha çok soğuk tutuyor mu? Genişletmek için tıkla... Aynıdır belki bir tık EVGA iyi olabilir.