TT2-Felix Centipat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 135 29 Aralık 2019 #1 Merhabalar, iyi akşamlar. Ödeme sayfasında indirim kodu kısmı var. Bu kod nasıl temin ediliyor? Bazı alışverişlerden sonra mı veriliyor? 3 parça ürüne 2500 lira vereceğim. Siparişi vermeden önce bu kodları kullanabilmemin bir yolu var mı? Son düzenleme: 29 Aralık 2019
Merhabalar, iyi akşamlar. Ödeme sayfasında indirim kodu kısmı var. Bu kod nasıl temin ediliyor? Bazı alışverişlerden sonra mı veriliyor? 3 parça ürüne 2500 lira vereceğim. Siparişi vermeden önce bu kodları kullanabilmemin bir yolu var mı?
mrshekspeare Centipat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 161 29 Aralık 2019 #2 Sanırsam bir sosyal medya fenomeni ile anlaşma yapıyorlar bu fenomen veriyor kodu veriyorsa.
TT2-Felix Centipat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 135 29 Aralık 2019 #3 mrshekspeare dedi: Sanırsam bir sosyal medya fenomeni ile anlaşma yapıyorlar bu fenomen veriyor kodu veriyorsa. Genişletmek için tıkla... Parça parça sipariş versem, ilk ürünün siparişinden sonra kod gönderirler mi bana? Sanmıyorum o zaman ama yine de sorayım?
mrshekspeare dedi: Sanırsam bir sosyal medya fenomeni ile anlaşma yapıyorlar bu fenomen veriyor kodu veriyorsa. Genişletmek için tıkla... Parça parça sipariş versem, ilk ürünün siparişinden sonra kod gönderirler mi bana? Sanmıyorum o zaman ama yine de sorayım?