İtopya.com Kargo Takip Sorunu

MrClown

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 Eylül'de İtopya'dan Cooler Master Masterkeys Lite L klavye siparişi verdim. Bayram dolayısıyla işlemler 5 Eylül'e kaldı. Ürünüm 6 Eylül akşamı kontrol ettiğimde UPS kargoya verilmiş olarak gözüküyor. Fakat kargo takibi dediğim zaman hiçbir kayıt ya da takip numarası çıkmıyor. Bu ürünün takip numarası yok mu? Yoksa ben mi bir yerde yanlış yapıyorum. Bundan önce Hepsiburada.com'dan Steelseries Rival 100 mouse aldım. Adım adım takip edebiliyordum. Ayrıca ürün stokta var. Bilgilendirirseniz sevinirim. Koyduğum resimlerde daha detaylı görebilirsiniz.

Screenshot_2.png Screenshot_3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
UPS Türkiye
Yurt içi takip kısmından tekrar deneyin. Yine herhangi bir detay yoksa, henüz UPS güncelleme yapmamış olabilir.
Bu durumda UPS'i aramanızı öneririm.

UPS'e yönlendirilen linkte takip kodu olabilir. Yoksa İtopya'yı arayıp isteyin.

UPS'e yönlendirilen linkte takip kodu olabilir. Yoksa İtopya'yı arayıp isteyin.
Çok güzel müzik zevkleri varmış :) Dinlemeye doyamıyorum şuan telefonda.

Şans eseri İtopya'nın Twitter sayfasında gezerken başka bir kullanıcıya takip numarasının e-maile gönderildiğini yazdığını gördüm. Gereksiz kutusunda maili bulabildim. Fakat yurt içi olarak sorguladığımda "Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır." yazısı çıkıyor.

Çok güzel müzik zevkleri varmış :) Dinlemeye doyamıyorum şuan telefonda.

Şans eseri İtopya'nın Twitter sayfasında gezerken başka bir kullanıcıya takip numarasının e-maile gönderildiğini yazdığını gördüm. Gereksiz kutusunda maili bulabildim. Fakat yurt içi olarak sorguladığımda "Bu Referans/Takip Numarasına ait bilgi bulunamamaktadır." yazısı çıkıyor.
Şimdi de UPS'i arayın :)

Son olarak UPS kargonun kendi sitesinden direk olarak sorguladım. Bu sonuca vardım. Yardımın için çok teşekkürler. Galiba yolda Karabük'ten sipariş vermiştim. Muhtemelen yarın ya da bugün gelir. Eğer aralıksız çalışıyorlarsa.

Screenshot_1.png

Bugün Karabük'e yola çıkar. Yarın varır ve dağıtıma çıkar muhtemelen.

Bugün Karabük'e yola çıkar. Yarın varır ve dağıtıma çıkar muhtemelen.
Artık elime sapasağlam gelsin de gerisini önemsemiyorum :D Somut bir şeyler görmek insanı umutlandırıyor en azından. Tekrardan teşekkürler yardımın için.

Kargom geldi. Klavye sapasağlam :D Çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı