İtopya.com siparişi kargoya 3 haftadır vermiyor

Frontale

Hectopat
Daha fazla  
10 Ağustos'da donanım arşivi V3.5 satın aldım tam 3 haftadır ürünüm kargoya verilmiyor 2 hafta önce işlemci yok dediler gerisi elimizde dendi bu hafta M.2 SSD elimizde kalmadı normal SSD verelim dediler kabul ettim ancak demonte şekilde kutulanıp verilecek bir sistemi 3 haftadır bekliyorum müşteri hizmetleri deseniz kargo hakkında ve siparişim hakkında en ufak fikirleri yok montaj sırasında diyorlar. Ben sistemi demonte sipariş verdim deyince özür diliyorlar ilgilenicez deyip 2 hafta daha oyalıyolar. Demek istediğim almak isteyen varsa sakın İtopya'dan alışveriş yapmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum itopya bazı aralar indirim edebiliyor ancak şikayet var sitesinde baksaydınız kaç kişi bu beklemeden mağdur olduğunu farkederdiniz yada bize sorsaydınız biz derdik. İtopya da bir arkadaş iade işleminde 2 ay sonrası para aldı sizde olduğu şekil sipariş verip 1 ay sonra aldı itopyadan almayın ucuz olarak teknobiyotik var sinerji var burda çok ucuz oluyor sistemler geçmiş olsun.

Siz aldığınız sıralarda 3 hafta beklenilecek yazıyordu zaten. Dikkatsizliğiniz yüzünden bir siteyi önerip/önermeme yapmayın.

Siz aldığınız sıralarda 3 hafta beklenilecek yazıyordu zaten. Dikkatsizliğiniz yüzünden bir siteyi önerip/önermeme yapmayın.
3 hafta beklenilcek demiyordu bayram dolayısı ile haftaya sıra ile kargoya verilecek deniyodu ancak ben 10unda sipariş verdim 14ünde sipariş veren başka birisinin ürününü yollarlarken benimkini inatla korgalamadılar
Sinerji ve teknobiyetiki denicem para geri geldiği zaman tüketici hakem heyetine dilekçe ödeme dekontu vs verip ek kısa süreye indirmeye çalışıcam artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…