Ahmetcan demir Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 32 7 Temmuz 2019 #1 İnternetten DADG2 kasasini siparis edecegim ancak kasayi degistirmek istiyorum. Ama ozellestirme bolumunde istedigim kasa yok. Telefon ile arasam istedigim kasayi soylesem o kasa ile degisim yaparlar mi? Deneyen arkadaslar var mi aramizda? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2019
İnternetten DADG2 kasasini siparis edecegim ancak kasayi degistirmek istiyorum. Ama ozellestirme bolumunde istedigim kasa yok. Telefon ile arasam istedigim kasayi soylesem o kasa ile degisim yaparlar mi? Deneyen arkadaslar var mi aramizda?
Innocent Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #2 yaparlar hocam ben yapmıştım tabi ulaşabilirsen.. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmetcan demir Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 32 8 Temmuz 2019 #3 Innocent dedi: yaparlar hocam ben yapmıştım tabi ulaşabilirsen.. Genişletmek için tıkla... Maalesef sadece ozellestir kismindakilerle degisim yapilabiliyormus aradim bugun Artı 0 Eksi
Innocent dedi: yaparlar hocam ben yapmıştım tabi ulaşabilirsen.. Genişletmek için tıkla... Maalesef sadece ozellestir kismindakilerle degisim yapilabiliyormus aradim bugun