İtopya.com'dan hangi klavye istenmeli?

Bence siz bir konu açıp şu anki klavyenizin değerinde ( örneğin 600 TL ) klavye önerisi isteyin. Forumdan gelen öneriyi yazın ben bunu istiyorum diye.

Hocam klavyenin 0'ı 1900 lira. İtopya'daki eski fiyat. Şu anda stok yok olsa zaten bana verirler. Bu konuda önerenler oldu fakat o maile cevap vermeden yazmışlar.

Hocam klavyenin 0'ı 1900 lira. İtopya'daki eski fiyat. Şu anda stok yok olsa zaten bana verirler. Bu konuda önerenler oldu fakat o maile cevap vermeden yazmışlar.
Hocam ucuza kapatmaya çalışmışlar. maile şu şekilde geri dönün. Klavyenin 0 ücretinin 1900TL olduğunun 600Tl rampage veya gamebooster bir ürünle kıyaslanamayacağını yazın ve en azından altta linkini attığım 2 üründen birini talep ettiğinizi bildirin. Allta mail olarak atmanız gereken metni de yazıcam.

Merhaba,

Şuanda değişimde stoğu bulunmayan klavyemin 0 ücreti'nin 1900 Türk Lirası olduğunu ve 600TL rampage veya gamebooster ürünler ile denk bir ürün olmadığını belirtmek isterim. Bu ürünler yerine size linkini atacağım 2 üründen biri ile değişim yapılmasını talep ederim.

Teşekkürler.

Yukartta belirttiğimi kopyala yapıştır yap sonra da attığım 2 klavyenin linkini ver bunlardan birini versinler sana en azından daha muhadili ürünler almış olursun.

Son düzenleme:

Yolladım yarın dönecekler döndüklerinde tekrar yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…