matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 28 Aralık 2021 #1 Fiyatı aşırı uygun geldi. Sizce fiyatı nasıl? Kaçmayacak bir fırsat mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Not: Sistem performansına baktım. Tam istediğim düzeyde. Not2: Fiyatı hakkında yorumlarınız için açtım konuyu. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2021
Fiyatı aşırı uygun geldi. Sizce fiyatı nasıl? Kaçmayacak bir fırsat mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Not: Sistem performansına baktım. Tam istediğim düzeyde. Not2: Fiyatı hakkında yorumlarınız için açtım konuyu.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #3 matrokor dedi: Fiyatı aşırı uygun geldi. Sizce fiyatı nasıl? Kaçmayacak bir fırsat mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Not: Sistem performansına baktım. Tam istediğim düzeyde. Not2: Fiyatı hakkında yorumlarınız için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Stok varken almanı öneririm. ggbro dedi: Stok yok. Fiyat iyi. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi sepete atarken fakr ettim yokmuş.
matrokor dedi: Fiyatı aşırı uygun geldi. Sizce fiyatı nasıl? Kaçmayacak bir fırsat mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Not: Sistem performansına baktım. Tam istediğim düzeyde. Not2: Fiyatı hakkında yorumlarınız için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Stok varken almanı öneririm. ggbro dedi: Stok yok. Fiyat iyi. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi sepete atarken fakr ettim yokmuş.
T Timur58 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 5.030 Makaleler 1 Çözümler 4 28 Aralık 2021 #4 Maalesef stok yok olursa alınabilir bence.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 28 Aralık 2021 #5 matrokor dedi: Fiyatı aşırı uygun geldi. Sizce fiyatı nasıl? Kaçmayacak bir fırsat mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Not: Sistem performansına baktım. Tam istediğim düzeyde. Not2: Fiyatı hakkında yorumlarınız için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Stok çoktan bitti dostum. Dün 100 stok ile başlatıldı zaten 1 dakika içinde bitti.
matrokor dedi: Fiyatı aşırı uygun geldi. Sizce fiyatı nasıl? Kaçmayacak bir fırsat mı? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Not: Sistem performansına baktım. Tam istediğim düzeyde. Not2: Fiyatı hakkında yorumlarınız için açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Stok çoktan bitti dostum. Dün 100 stok ile başlatıldı zaten 1 dakika içinde bitti.