İtopya değişimde denk olmayan ürünler önerdi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F
Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB)
MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB
120 GB WD SSD
1 TB Toshiba HDD
Meslek
Otomotiv teknikeri
Merhaba, geçen yıl İtopya üzerinden Gigabyte Aorus M.2 mousesini aldım ve geçtiğimiz günlerde bir anda kendi kendine bozuldu. Garantiye gönderdim ve servis tarafından iade ve değişim raporu hazırlandı. Ücret iadesi istemediğim için aynı ürünü veya aynı kalitede ve özelliklere sahip mouse talep ettim. Ancak kendileri bana "game booster M626 titan ve Thermaltake neros RGB Gaming mouse" gibi şaka niteliğinde, Gigabyte Aorus M.2 mousesine denk olmaya 2 mouse önerdiler. Ne özellik olarak ne de kalite olarak birbiriyle alakalı bile değiller. İtopya desteğe defalarca mail gönderdim ancak bir geri dönüş sağlanmadı, ben fareyi aldığımda fiyatı 200 küsur TL idi. İade aldığımda bu fiyata başka bir mouse alamam. Tüketici mahkemesine başvurmayı düşünüyorum konu hakkında, başvurduğumda kazanır mıyım ve ne gibi yol izlemem gerekiyor? Bilgili arkadaşlar ve işin içinde olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Sinerji bilgiyardada aynı olayı yaşamıştı bir arkadaş YouTube'dan sesini duyurmuştu ekran kartının 1 üst modelini vermilmişti sürekli taciz et mağazalarına git.

Sinerji bilgiyardada aynı olayı yaşamıştı bir arkadaş YouTube'dan sesini duyurmuştu ekran kartının 1 üst modelini vermilmişti sürekli taciz et mağazalarına git.

Bulunduğum şehirde mağazaları yok maalesef. Tüketici hakem heyetine başvurmaktan başka bir çözüm gözükmüyor.

Ne yaptınız hocam.

Tüketici mahkemesine başvurdum, sonuç bekliyorum. Son güncelleme olarak mahkeme İtopya'nın savunmasını istedi bekliyorum.

GÜNCEL: Mahkemeye başvurmam sonucunda firma bana bu sefer Game Booster M18 Inferno 10k DPI kablosuz mouse önerdi. Sizce benim gönderdiğim Gigabyte M.2 Aorus mouse mi daha iyiydi yoksa şimdi önerdikleri mi? Kabul etmeli miyim?
NOT: Mahkeme daha sonuçlanmadı şikayetim üzerine mahkeme itopya ile iletişime geçmiş gibi görünüyor ki itopya tarafından tarafıma geri dönüş sağlanıp bu mouse önerildi.

Son düzenleme:

İsterseniz bunu sormak için mouse bölümünde yeni konu açın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…