İtopya DH-FPS ekran kartının stoğu yok

Zbyszek

Centipat
Perşembe günü DH-FPS siparişi verdim. İtopya'dan bir ekran kartına bakayım dedim ve stok yok gözüküyor. Sistemim stok gelene kadar kargolanmayacak mı anlamadım?

Sistem elinize ulaştı mı? Pardon konudan biraz alakasız ama.
Evet elime ulaştı. Galiba 4 günde kargolanmıştı ve Antalyaya geldiği ilk gün dağıtıma çıkıp gelmişti. Bütün süreç toplam 6 gün sürdü hiç beklemiyordum böyle bir hız özellikle internette ups ve itopya hakkında okuduklarıma göre.

Evet elime ulaştı. Galiba 4 günde kargolanmıştı ve Antalyaya geldiği ilk gün dağıtıma çıkıp gelmişti. Bütün süreç toplam 6 gün sürdü hiç beklemiyordum böyle bir hız özellikle internette ups ve itopya hakkında okuduklarıma göre.
Memnun musunuz sistemden hocam bu zamanda alınır mı sizce?

Memnun musunuz sistemden hocam bu zamanda alınır mı sizce?
Evet her şey gayet güzel ama XMP açınca ya logo showda takılı kalıyor yada mavi ekran alıyorum. Tek sıkıntısı o galiba yada benim bilmediğim bir çözüm var ama.. Neyse sistem gayet iyi XMP sorunu dışında alabilirsin ama benimkinin 1 fanı çalışmıyor kasanın dikkatli ol yani. Ama 1 fan için uğraşmaya değmeyeceği için böyle kullanıyorum. Dikkat etmende fayda var ama memnunum. Üstüne 500 daha ekleyip Superli alabiliyorsun galiba. 500tlye değer mi bilmem ama 10+ veriyor diye biliyorum super. Yani herhangi bir fikrim yok alınabileceği konusunda.

Evet her şey gayet güzel ama XMP açınca ya logo showda takılı kalıyor yada mavi ekran alıyorum. Tek sıkıntısı o galiba yada benim bilmediğim bir çözüm var ama.. Neyse sistem gayet iyi XMP sorunu dışında alabilirsin ama benimkinin 1 fanı çalışmıyor kasanın dikkatli ol yani. Ama 1 fan için uğraşmaya değmeyeceği için böyle kullanıyorum. Dikkat etmende fayda var ama memnunum.
Teşekkür ederim tavsiye için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı