Dostum cevap için teşekkürler ama bu sorumun cevabı değil. Benim sorduğum soru başka tekrar okuyun lütfen.Verdiğiniz siparişle bile bitmiş olabilir.
Sistem elinize ulaştı mı? Pardon konudan biraz alakasız ama.Dostum cevap için teşekkürler ama bu sorumun cevabı değil. Benim sorduğum soru başka tekrar okuyun lütfen.
Evet elime ulaştı. Galiba 4 günde kargolanmıştı ve Antalyaya geldiği ilk gün dağıtıma çıkıp gelmişti. Bütün süreç toplam 6 gün sürdü hiç beklemiyordum böyle bir hız özellikle internette ups ve itopya hakkında okuduklarıma göre.Sistem elinize ulaştı mı? Pardon konudan biraz alakasız ama.
Memnun musunuz sistemden hocam bu zamanda alınır mı sizce?Evet elime ulaştı. Galiba 4 günde kargolanmıştı ve Antalyaya geldiği ilk gün dağıtıma çıkıp gelmişti. Bütün süreç toplam 6 gün sürdü hiç beklemiyordum böyle bir hız özellikle internette ups ve itopya hakkında okuduklarıma göre.
Evet her şey gayet güzel ama XMP açınca ya logo showda takılı kalıyor yada mavi ekran alıyorum. Tek sıkıntısı o galiba yada benim bilmediğim bir çözüm var ama.. Neyse sistem gayet iyi XMP sorunu dışında alabilirsin ama benimkinin 1 fanı çalışmıyor kasanın dikkatli ol yani. Ama 1 fan için uğraşmaya değmeyeceği için böyle kullanıyorum. Dikkat etmende fayda var ama memnunum. Üstüne 500 daha ekleyip Superli alabiliyorsun galiba. 500tlye değer mi bilmem ama 10+ veriyor diye biliyorum super. Yani herhangi bir fikrim yok alınabileceği konusunda.Memnun musunuz sistemden hocam bu zamanda alınır mı sizce?
Teşekkür ederim tavsiye için.Evet her şey gayet güzel ama XMP açınca ya logo showda takılı kalıyor yada mavi ekran alıyorum. Tek sıkıntısı o galiba yada benim bilmediğim bir çözüm var ama.. Neyse sistem gayet iyi XMP sorunu dışında alabilirsin ama benimkinin 1 fanı çalışmıyor kasanın dikkatli ol yani. Ama 1 fan için uğraşmaya değmeyeceği için böyle kullanıyorum. Dikkat etmende fayda var ama memnunum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.