Çözüldü İtopya DRAGON-3060 sistem alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gkbrkcce

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. İtopya'da bu 3060'lı sistemi buldum. Fiyat 20.500₺, diğer sitelerdekilere göre fiyatı 3-4k daha uygun. İşlemcilerden pek anlamıyorum. Bu sisteme i3-14100F nasıl olur? FPS oyunlarından ziyade daha çok simülasyon, hikayeli oyunlar vb. oynayacağım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
4060'Lı bir sistem al. Bu fiyatlara bulunur. İndirimleri takip et.

4060'Lı bir sistem al. Bu fiyatlara bulunur. İndirimleri takip et.
4060 lara da baktım fakat 24-25k'dan başlıyor. Aradaki farkı monitör, klavye masrafına eklerim diye düşünmüştüm ve bu hafta almayı planladığımdan bu sistem gayet makul gelmişti. 3060 12GB ile 4060 8GB arasında çok büyük bir fark olmadığından 3060 alırım hem VRAM daha yüksek olur diye düşünüyorum ancak 4060'ları da takip edeceğim, teşekkürler.

Bütçe buna yetiyorsa alınabilir bir sistem fiyatta güzel bence ama itopya bence diğer yerlere gore biraz daha pahalı vatanda bazen güzel indirimler olabiliyor orayada bi bak ekran kartı ağırlıklı oynayacaksan bir tık daha iyi bir kart daha iyi olabilir

Bütçem en fazla 20-25k olduğundan 4060 sistemlere pek çıkamıyorum maalesef. Her siteye baktığımda en makulu buydu. Ama sanırım 2-3 hafta daha bekleyeceğim indirim vs. olursa diye, teşekkür ederim.

Bütçem en fazla 20-25k olduğundan 4060 sistemlere pek çıkamıyorum maalesef. Her siteye baktığımda en makulu buydu. Ama sanırım 2-3 hafta daha bekleyeceğim indirim vs. olursa diye, teşekkür ederim.
Daha ucuza bulunabilir.

IMOLA-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 V2 BULK OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi karne hediyesi indirimi bütçeniz yeterse 4060 alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…