İtopya EasterGamers-3 alınır mı?

Bütçe
5600 TL
Makaleler
1
Daha fazla  
EASTERGAMERS-3/ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC 6G/AMD Ryzen 3 3100/8GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
Merhaba arkadaşlar,
Linkteki sistemi almayı düşünüyorum. Sistemde birkaç değişiklik yapmak istiyorum. Araştırmalarıma göre içindeki SSD biraz sorunluymuş onun yerine XPG 256GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 1200MB Yazma) | ITOPYA ya da XPG 256GB SX6000 PRO NVMe M.2 SSD (2100MB Okuma / 1200MB Yazma) | ITOPYA SSD'leri düşündüm. Hazır sistem alacağım için değişiklikler biraz kısıtlı.
Kasa olarak da CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa | ITOPYA bu kasayı düşünüyorum. Sistem bu eklentilerle birlikte 5580 TL ediyor. Sizce bu sistem değişmiş haliyle alınır mı? Şimdiden teşekkür ederim.
İyi sosyaller.

Hocam alınmaz. Kasa doğru düzgün hava almıyor ve RAM 8 GB. Daha iyisi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı önermiyorum. Önü neredeyse kapalı. Kasa olarak Cooler Master seçin. Ekran kartı sanırım yenilenmiş TUF. Eğer bütçeniz yeterse RAM olarak 16 GB alın.

8 GB RAM az kalıyor yeni oyunlarda, Carbide Spec 0-5 kasa da çok güzel bir kasa değil, hava almıyor.
Valorant oynuyorum. Kısa vadede 8GB ramin yeteceğini düşünmüştüm. İlerleyen zamanlarda 8GB takviye etmeyi düşünüyorum. Kasa için dediklerinizi dikkate alacağım. Hazır sistem bi hayli ucuza geliyor. Aynı bileşenleri tek tek aldığım zaman 6 bin lirayı geçiyor maliyet bundan dolayı bütçemi zorluyor. 1660 super olması beni çok cezbetti. Önerdiğim m2 ssdlerden hangisini almalıyım? Sistemde bulunan ADATA ssd hakkında baya bir eleştiri okudum. Hazır sistem olduğundan direkt istediğim parçayı da seçemiyorum.

Aynı fiyata attığım sistem var. 16GB Ram ve 500GB NVME M.2 SSD'ye sahip, PSU gayet kalitelidir, Kasası Mesh olduğu için hava akışı gayet güzel. O fiyata en alınabilir sistemlerden birisidir.

Aynı fiyata attığım sistem var. 16GB Ram ve 500GB NVME M.2 SSD'yi sahip, PSU gayet kalitelidir, Kasası Mesh olduğu için hava akışı gayet güzel. O fiyata en alınabilir sistemlerden birisidir.
Teşekkür ederim hocam.
Arkadaşlar inventus hazır sistemlerde kutuları göndermiyormuş bu herhangi bir sıkıntı oluşturur mu ? Garanti işlemleri nasıl halledilir kutu olmazsa ?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam.
Arkadaşlar inventus hazır sistemlerde kutuları göndermiyormuş bu herhangi bir sıkıntı oluşturur mu ? Garanti işlemleri nasıl halledilir kutu olmazsa ?
Rica edebilirsiniz kutunun gelmesi için. Kargo ücretini karşılayacağını söyleyerek kutuyu iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…