S sinankytrn Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 711 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #131 korsanplayer dedi: Arkadaşlar monitörü alsam açmasam iade hakkım var mıdır? Çünkü bir monitör gelecek 144Hz TN panel. Genişletmek için tıkla... Kutuyu açarsan almazlar. Artık yasa değişti. Kutusu açılan ürünleri almıyorlar. Sen ne olur olmaz ara sor İtopya bu sağı solu belli olmaz açmasan bile almayabilirler
korsanplayer dedi: Arkadaşlar monitörü alsam açmasam iade hakkım var mıdır? Çünkü bir monitör gelecek 144Hz TN panel. Genişletmek için tıkla... Kutuyu açarsan almazlar. Artık yasa değişti. Kutusu açılan ürünleri almıyorlar. Sen ne olur olmaz ara sor İtopya bu sağı solu belli olmaz açmasan bile almayabilirler
XienoN Megapat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 543 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 9 Kasım 2022 #132 Uffff indirime bak beee EFFFFFFSANE bir indirim yapmışlar(!)
beruxen Megapat Katılım 28 Ekim 2016 Mesajlar 952 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #133 İndirim(!) başlamadan önce sepete birkaç işlemci ve anakart atmıştım fiyat değişimini görebilmek için, değişim olmadı.
İndirim(!) başlamadan önce sepete birkaç işlemci ve anakart atmıştım fiyat değişimini görebilmek için, değişim olmadı.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.007 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Kasım 2022 #134 korsanplayer dedi: Arkadaşlar monitörü alsam açmasam iade hakkım var mıdır? Çünkü bir monitör gelecek 144hz tn panel Genişletmek için tıkla... Kutu açılmasa dahi iadeyi kaldırdılar diye biliyorum elektronik ürünler için. Diğer ürünlerde hala 14 gün iade geçerli fakat kargo ücreti alıcıya ait. beruxen dedi: İndirim(!) başlamadan önce sepete birkaç işlemci ve anakart atmıştım fiyat değişimini görebilmek için, değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... daha komiği fiyatı aynı olan ürünleri kasım ayı indirimi diye koymuşlar.
korsanplayer dedi: Arkadaşlar monitörü alsam açmasam iade hakkım var mıdır? Çünkü bir monitör gelecek 144hz tn panel Genişletmek için tıkla... Kutu açılmasa dahi iadeyi kaldırdılar diye biliyorum elektronik ürünler için. Diğer ürünlerde hala 14 gün iade geçerli fakat kargo ücreti alıcıya ait. beruxen dedi: İndirim(!) başlamadan önce sepete birkaç işlemci ve anakart atmıştım fiyat değişimini görebilmek için, değişim olmadı. Genişletmek için tıkla... daha komiği fiyatı aynı olan ürünleri kasım ayı indirimi diye koymuşlar.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.311 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #135 İtopya fazla cimri olmuş. 11500TL'ye sistem yapıyor. Sisteme Rampage kasa koyuyor kasım ayı indirimi diyor.
İtopya fazla cimri olmuş. 11500TL'ye sistem yapıyor. Sisteme Rampage kasa koyuyor kasım ayı indirimi diyor.
ChanseR Hectopat Katılım 4 Ekim 2019 Mesajlar 468 9 Kasım 2022 #136 Genzonzi dedi: Kutu açılmasa dahi iadeyi kaldırdılar diye biliyorum elektronik ürünler için. Diğer ürünlerde hala 14 gün iade geçerli fakat kargo ücreti alıcıya ait. daha komiği fiyatı aynı olan ürünleri kasım ayı indirimi diye koymuşlar. Genişletmek için tıkla... Bu olay başladı mı ya?
Genzonzi dedi: Kutu açılmasa dahi iadeyi kaldırdılar diye biliyorum elektronik ürünler için. Diğer ürünlerde hala 14 gün iade geçerli fakat kargo ücreti alıcıya ait. daha komiği fiyatı aynı olan ürünleri kasım ayı indirimi diye koymuşlar. Genişletmek için tıkla... Bu olay başladı mı ya?
GGRAVE Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 856 Çözümler 2 9 Kasım 2022 #137 Gigabyte g24-f2 aldık bakalım gelsin incelemesini yapalım dostlar.
korsanplayer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2016 Mesajlar 1.061 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #138 ChanseR dedi: Bu olay başladı mı ya? Genişletmek için tıkla... Daha başlamadı ve 2024 e ertelendi?
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.007 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Kasım 2022 #139 korsanplayer dedi: Daha başlamadı ve 2024 e ertelendi? Genişletmek için tıkla... Ciddi mi diyorsun dostum ? Ben başladı zannediyorum.. Edit : Tekrar baktım, ertelemeyle ilgili bir karar bulamadım.
korsanplayer dedi: Daha başlamadı ve 2024 e ertelendi? Genişletmek için tıkla... Ciddi mi diyorsun dostum ? Ben başladı zannediyorum.. Edit : Tekrar baktım, ertelemeyle ilgili bir karar bulamadım.
Burakcelik Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: Intel i9-13900K EKRAN KARTI: Zotac NVIDIA RTX 4090 ANAKART: Asus ROG Strix Z690-A Gaming WIFI BELLEK: G.Skill Trident Z5 RGB 32GB (2x16) 6400 Mhz DDR5 CL32 SSD: Crucial P5 Plus 1TB 6600-5000 SIVI SOĞUTMA: MSI MAG CORELIQUID C360 360 MM FAN: 9x Lian li SL-INFINITY KASA: Asus GT502 White Kasa PSU: MSI MPG A1000G 1000W Cinsiyet Erkek Meslek 32 yaşına gelmiş hala faiz kullanmama erbabı 11 Kasım 2022 #140 ellde kalmış şeyleri aynı fiyattan satıyor