ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Ben itopyayı çok uzun süredir takip ediyorum toplam 3-4 defa güzel indirim gördüm 7-8 ayda. Birincisi deathadder v2 250tl ye satıldı, bunun dışında viper mini 170tl olmuştu, ayın ürünlerinde asus ekipmanlara indirim yaptılar bir de en son rival 3 180tl oldu başka da görmedim. Diğerleri hep boş.Güzel ürünler çıkıyor. Bkz. AOC 27G2U 2500 TL. İtopya'nın indirimler tam anlamıyla balon değil. CS3030'u da 599'a sattılar 500 GB'ını.
ben bu indirimi de bekleyeyimGüzel ürünler çıkıyor. Bkz. AOC 27G2U 2500 TL. İtopya'nın indirimler tam anlamıyla balon değil. CS3030'u da 599'a sattılar 500 GB'ını.
RTX 3070 10999 TL indirimi vardı. yukarıda dediğim 2 tane indirim vardı. RX 6900 XT'yi 13000'e satmışlardı heralde (Asus cashback ile). Kötü indirimler yapmıyor ya.Ben itopyayı çok uzun süredir takip ediyorum toplam 3-4 defa güzel indirim gördüm 7-8 ayda. Birincisi deathadder v2 250tl ye satıldı, bunun dışında viper mini 170tl olmuştu, ayın ürünlerinde asus ekipmanlara indirim yaptılar bir de en son rival 3 180tl oldu başka da görmedim. Diğerleri hep boş.
O işlemciye bakmıyorsun umarım500 GB M2 SSD indirime girer mi acaba sıvı soğutma da bakıyorum![]()
Overclock yapmayı düşünüyordum da. 2 Bin TL bütçem var az yükseltme yapmak istiyorum da bilgisayara.O işlemciye bakmıyorsun umarım![]()
O işlemciye bakmıyorsun umarım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.