B Blodreina Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2017 #1 Herkese merhaba. Ben itopya.com'dan 300w Boost marka PSU alicaktim ama kredi kartim olmadigi icin EFT/Havale ile alicaktim da acaba bir sikinti problem olur mu? Daha once bu sekilde alisveris yapan var mi, yardimci olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2017
Herkese merhaba. Ben itopya.com'dan 300w Boost marka PSU alicaktim ama kredi kartim olmadigi icin EFT/Havale ile alicaktim da acaba bir sikinti problem olur mu? Daha once bu sekilde alisveris yapan var mi, yardimci olabilir mi?
B biefey Hectopat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #2 Daha önce kredi kartı ile alışverişim oldu. Toplanmış kasa almıştım, 1 haftada gönderdiler. Son zamanlarda adını sıkça duyduğum bir site.
Daha önce kredi kartı ile alışverişim oldu. Toplanmış kasa almıştım, 1 haftada gönderdiler. Son zamanlarda adını sıkça duyduğum bir site.
MonacoDoom Megapat Katılım 26 Ocak 2015 Mesajlar 161 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2017 #3 Dışarıya link vermek yasak mı bilmiyorum, yardım etmeye çalıştığım bir konudan ceza almak istemiyorum çünkü. İtopya.com Rezilliği (itopya.com, itopya güvenilir mi?)
Dışarıya link vermek yasak mı bilmiyorum, yardım etmeye çalıştığım bir konudan ceza almak istemiyorum çünkü. İtopya.com Rezilliği (itopya.com, itopya güvenilir mi?)
B Blodreina Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2017 #4 MonacoDoom dedi: Dışarıya link vermek yasak mı bilmiyorum, yardım etmeye çalıştığım bir konudan ceza almak istemiyorum çünkü. İtopya.com Rezilliği (itopya.com, itopya güvenilir mi?) Genişletmek için tıkla... Cok sagol tesekkur ederim arada kalmistim ordan da almam artik.
MonacoDoom dedi: Dışarıya link vermek yasak mı bilmiyorum, yardım etmeye çalıştığım bir konudan ceza almak istemiyorum çünkü. İtopya.com Rezilliği (itopya.com, itopya güvenilir mi?) Genişletmek için tıkla... Cok sagol tesekkur ederim arada kalmistim ordan da almam artik.