K Kum Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #1 Merhabalar MSI Mag 100R kasa sipariş etmiştim garanti belgesi kutunun yanından koparılmış ve ürünün montaj vidaları yok. Bu durumda ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
Merhabalar MSI Mag 100R kasa sipariş etmiştim garanti belgesi kutunun yanından koparılmış ve ürünün montaj vidaları yok. Bu durumda ne yapabilirim?
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #2 Çıkma ya da tamir görmüş ürün gönderilmiş size.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Aralık 2020 #3 Kum dedi: Merhabalar MSI Mag 100R kasa sipariş etmiştim garanti belgesi kutunun yanından koparılmış ve ürünün montaj vidaları yok. Bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İade edin resmini çekip. Açmadan önce kargocuyla incelemeniz gerekti. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2020
Kum dedi: Merhabalar MSI Mag 100R kasa sipariş etmiştim garanti belgesi kutunun yanından koparılmış ve ürünün montaj vidaları yok. Bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İade edin resmini çekip. Açmadan önce kargocuyla incelemeniz gerekti.
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #4 Canlı desteğe bildirin ya da arayıp konuşun.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #5 Kum dedi: Merhabalar MSI Mag 100R kasa sipariş etmiştim garanti belgesi kutunun yanından koparılmış ve ürünün montaj vidaları yok. Bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İletişime geçmeniz lazım ama ne yazık ki açmıyorlar.
Kum dedi: Merhabalar MSI Mag 100R kasa sipariş etmiştim garanti belgesi kutunun yanından koparılmış ve ürünün montaj vidaları yok. Bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İletişime geçmeniz lazım ama ne yazık ki açmıyorlar.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 8 Aralık 2020 #6 Kum dedi: Merhabalar MSI Mag 100R kasa sipariş etmiştim garanti belgesi kutunun yanından koparılmış ve ürünün montaj vidaları yok. Bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İtopya övüldüğü kadar işini düzgün yapsa keşke.
Kum dedi: Merhabalar MSI Mag 100R kasa sipariş etmiştim garanti belgesi kutunun yanından koparılmış ve ürünün montaj vidaları yok. Bu durumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... İtopya övüldüğü kadar işini düzgün yapsa keşke.
ExellionTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.568 Çözümler 37 8 Aralık 2020 #7 İletişime geçip belgeyi ve vidaları göndermelerini söyleyin, olmazsa iade edin vakit geçmeden.
K Kum Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #8 KlesS dedi: İade edin resmini çekip. Açmadan önce kargocuyla inclemeniz gerekti. Genişletmek için tıkla... Hocam hasar yok. İçindeki vida torbasını dızlamışlar.
KlesS dedi: İade edin resmini çekip. Açmadan önce kargocuyla inclemeniz gerekti. Genişletmek için tıkla... Hocam hasar yok. İçindeki vida torbasını dızlamışlar.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Aralık 2020 #9 Kum dedi: Hocam hasar yok. İçindeki vida torbasını dızlamışlar. Genişletmek için tıkla... Tamam işte almadan önce bilseydiniz. Kargoda da alınmış olabilir.
Kum dedi: Hocam hasar yok. İçindeki vida torbasını dızlamışlar. Genişletmek için tıkla... Tamam işte almadan önce bilseydiniz. Kargoda da alınmış olabilir.
K Kum Picopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2020 #10 KlesS dedi: Tamam işte almadan önce bilseydiniz. Kargoda da alınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam almadan nasıl bileyim? Pandemi var kasanın camını mı açayım yarım saat vida burdamı diye xD.
KlesS dedi: Tamam işte almadan önce bilseydiniz. Kargoda da alınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam almadan nasıl bileyim? Pandemi var kasanın camını mı açayım yarım saat vida burdamı diye xD.