syzex Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #1 İtopya'dan dun aksam kulaklık sipraiş ettim daha kargolanmadı elden gidip alabilme şansım var mı? İstanbul Beylikdüzü şubesinde stok var gozukuyor.
İtopya'dan dun aksam kulaklık sipraiş ettim daha kargolanmadı elden gidip alabilme şansım var mı? İstanbul Beylikdüzü şubesinde stok var gozukuyor.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.943 Çözümler 44 4 Kasım 2023 #2 syzex dedi: İtopya'dan dun aksam kulaklık sipraiş ettim daha kargolanmadı elden gidip alabilme şansım var mı? İstanbul Beylikdüzü şubesinde stok var gozukuyor. Genişletmek için tıkla... İptal edip alabilirsiniz.
syzex dedi: İtopya'dan dun aksam kulaklık sipraiş ettim daha kargolanmadı elden gidip alabilme şansım var mı? İstanbul Beylikdüzü şubesinde stok var gozukuyor. Genişletmek için tıkla... İptal edip alabilirsiniz.
Godzjlla Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 433 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #3 Eğer kargoya verilmediyse iptal edip daha sonrasında mağazasından elden satın alabilirsin. Ama şunuda hatırlatıyım para iadesi birkaç günübulabilir.
Eğer kargoya verilmediyse iptal edip daha sonrasında mağazasından elden satın alabilirsin. Ama şunuda hatırlatıyım para iadesi birkaç günübulabilir.