Yaman AKDENİZ Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #11 Silva dedi: Hocam bende dün i3-13100F ve Arc A750 sistem aldım şu an çok hoşuma gitti istediğim oyunlarda tatmin ediyor. Siz hangi oyunlarda sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yaşadığım oyunlardan birisi CS:GO Dust 2 de durduk yere oyundan atıyor ve çözümü yok. Nurets dedi: Arc A750 güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Saf performans olarak bakarsak gayet iyi bir kart ama yazılım anlamında Allah'a emanet.
Silva dedi: Hocam bende dün i3-13100F ve Arc A750 sistem aldım şu an çok hoşuma gitti istediğim oyunlarda tatmin ediyor. Siz hangi oyunlarda sorun yaşadınız? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yaşadığım oyunlardan birisi CS:GO Dust 2 de durduk yere oyundan atıyor ve çözümü yok. Nurets dedi: Arc A750 güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Saf performans olarak bakarsak gayet iyi bir kart ama yazılım anlamında Allah'a emanet.
S Silva Megapat Katılım 26 Haziran 2015 Mesajlar 768 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #12 Yaman AKDENİZ dedi: Hocam sorun yaşadığım oyunlardan birisi CS:GO Dust 2 de durduk yere oyundan atıyor ve çözümü yok. Saf performans olarak bakarsak gayet iyi bir kart ama yazılım anlamında Allah'a emanet. Genişletmek için tıkla... Bende CS2-GO ve COD ağırlıklı oynuyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
Yaman AKDENİZ dedi: Hocam sorun yaşadığım oyunlardan birisi CS:GO Dust 2 de durduk yere oyundan atıyor ve çözümü yok. Saf performans olarak bakarsak gayet iyi bir kart ama yazılım anlamında Allah'a emanet. Genişletmek için tıkla... Bende CS2-GO ve COD ağırlıklı oynuyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
Yaman AKDENİZ Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 311 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #13 Silva dedi: Bende CS2-GO ve CoD ağırlıklı oynuyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum sen yaşamamış olabilirsin kartdan memnunsan ne mutlu.
Silva dedi: Bende CS2-GO ve CoD ağırlıklı oynuyorum hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum sen yaşamamış olabilirsin kartdan memnunsan ne mutlu.