İtopya, Gaming.gen.TR ve Sinerji gibi yerlerde çalışmak

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Merhaba, çocukluğumdan beri hayalim İtopya, Sinerji, Gaming.gen.TR gibi yerlerde çalışmak istiyorum. Baştan anlatayım. Bilgisayarlar ile yakından çok alakam var ve kendim bu işi öğrenerek İtopya gibi yerlerde çalışmak istiyorum. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağaza çalışanı olarak girecekseniz bilgisayarlar ile alakanızın olup olmaması çok önemli değil, bir ürünü çok iyi övüp, müşteri çekmeniz gerekiyor. Ürün ister çok ucuz, ister çok pahalı olsun.
Çok hevesliyseniz ve mağazalar da eleman arıyorsa başvuru yapmaktan zarar gelmez tabii. Şansınızı deneyin.

Tek sorun senin o yerlerin hayal etttiğin gibi olmaması.

Bende hayal ederek elektronik markete girmiştim. Hayal ettiğimin gramı bile olmadı.

Bir de mağazalarda girmeden sana sorarlar bize ne katacaksın diye? Sonuçta herkes PC toplar derler. Biz seni niye tercih edelim?

Yok kotan tutmadı yok müşteriyi neden kaçırdın yok şuna çakardın yok burası niye pis, vardiyan hep değişir. Vs derken geçip gidiyor günler.

O dediğin tadı yaşayan kendi Home Office PC toplayıp tamir bakım vs satan bir tanıdığım var. Adam dublex de yaşıyor alt kat atölye yapmış mis gibi. İşte o dediğim hayal buydu dedim kendime.

Bu seni caydırmasın benim yaşadığım keyifli değildi. Herkesin yaşadığı kendine tabii.

Senin PC'den parçalardan çok iyi anlamanı kimse sallamaz. Malı satmana bakar. Daha pahalısını öyle çok dürüstlük vs olmaz oralarda. Kotanı doldurdun mu ona bakarlar. Sen müşteriye doğruyu anlatmışsın vs kimse bakmaz. Acımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…