İtopya garanti sürecim

Zeronxxxxx

Picopat
Daha fazla  
İtopya'dan aldığım AOC 24G4X monitörüm 1. ayını doldurduğu gün bozuldu. Garantiye verdim ve en geç 25 iş günü içinde geleceğini söylediler. 17. gündeyim ve hala bir haber yok. İhtiyacım olduğu halde monitörüm olmadığı için bilgisayarımı kullanamıyorum. Tam bir rezillik. Amazon'da aynı süre geçmesine rağmen 1.5 haftada iade oldu. Bunda ise iade olup olmayacağı bile belli değil. Ki hem ürünün hem de diğer monitörlerin fiyatları arttı. Nereye şikayet etmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
itopya pişmanlıktır.

Şikayet hakkınız bulunmuyor. Sırf Amazon öyle yaptı diye onlar da aynı şekilde davranmak zorunda değiller. Ayrıca 25 iş günü denilmiş. Yani siz onu 35 gün gibi düşünün. O süre zarfında zaten dönüş yapacaklardır. Ayrıca burada İtopya'lık bir durumda yok. Onlar sadece aracı ve haber bekliyorlar. Asıl olay serviste. Normal prosedürden yanlış bir şey yapılmamış.

Mecburen verilen süre kadar beklemek zorundasınız.

İtopya'dan bir şey alınacaksa rahat rahat bozulmayan bir şey almak lazım. Ürün size gelene kadar çok iyiler ama o saatten sonra üründe sorun çıkarsa uğraş dur. Hazır sistem almıştım içindeki SSD sıkıntılıydı direkt yazdım desteğe, "değiştiremiyoruz, yeni SSD alabilirsiniz" diye dalga geçer gibi bir yanıt vermişlerdi.

Allah sabır versin. Kanuni yükümlülükleri yazacaktım ama karşındaki muhatap itopya olduğu için işin zor. Öncelikle Servis süresi 25 değil 20 iş günü, bunu firmalar kafasına göre belirleyemez. 20 iş gününü geçince ürünü değiştirmeleri veya para iadesi yapmaları gerekiyor.

Siz yine müşteri hizmetlerini arayarak sorgulayın bazen karar çıkmış oluyor ama size dönmemiş oluyorlar bende öyle olmuştu. Arayınca karara bağlandı süreç hızlandı.

Bu işlerde amazon ve samsung güvenli. Sağlam telefon ekraninı değiştirip kötü takip gönderen var. Kargoya telefon yerine salatalık koyan var,şaka değil gerçek! Ben şikayet var sitesine üye oldum yazdım,500 TL telefon faturayı 160 TL ye indirdiler. Gözünü aç girişgen ol! Bu zamanda iyi mi kaldı? Doğrusu alırken kaliteli al ve firma iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…