İtopya garanti sürecim

Hocam samsung nasıl güvenli, yetkili satıcısından monitör aldım fakat samsungla iletişime geçmek yerine satıcı ile iletişime geçtim.

Hocam Samsung nasıl güvenli, yetkili satıcısından monitör aldım fakat Samsung'la iletişime geçmek yerine satıcı ile iletişime geçtim.

Yetkili satıcısından almışsınız. Yani bir aracı kullanmışsınız, aracıyı tekrar aradan çıkarmak için neden direkt markaya ulaşıyorsunuz? Aracılar ne için var firma açısından öyleyse. Direkt kendi mağazasından sitesinden alsanız ve sizi ısrarla yetkili satıcımız bu diyerek ona yönlendirse o zaman bu bir haber değeri taşır. Şu anki durumda sıkıntı nedir anlayamadım?

Yetkili satıcının adı sanı pek duyulmuş bir satıcı değil. Bir tek influencerlara sponsor oldugunu vesaire biliyorum bazı arkadaşlara da yeterince ilgili davranılmamış, eğer yetkili satıcıdan bir mağduriyet görürsem samsunga gitmek için arkadaşa sunulan çözüm yolunu ve samsungun satış sonrası hizmetinin kalitesini sordum. Size yönelttiğim bir soru olmayan veya sizinle hiçbir alakası olmayan bir konuya neden bu kadar tepkilisiniz ben de onu anlayamadım.

Hocam genel olarak yaş ortalaması düşük sanırım birkaç gündür burada. Forumun amacını biliyor musunuz? Konu sahibi siz değilseniz sizi de ilgilendirmeyen bir konuya yorum yapmış oluyorsunuz aynı mantıkla. Sizi ilgilendirmeyen ne demek? Herkes görüşlerini bildiriyor burada. Size düzgünce, kinayesiz, laf sokmasız soru sordum kurulan ve yükselen sizsiniz.

Adı sanı pek duyulmuş bir firma değilse bu tüketicinin de kabahati maalesef. Ne olursa olsun yetkili satıcı onayını da almışsa, yeterli kalite/hizmet seviyesini karşılayabileceğini taahhüt etmiş ya da onaylanmış demektir. Sorununuzu çözmüyorsa Samsung' a resmi kanallar aracılığıyla bunu iletip, sonra da tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz.

Ben de size laf sokmasız kinayesiz cevap verdim sorun nedir burada anlayamadım. Yukarıdaki arkadaş açık açık samsungdan memnun kaldıgını söylemiş ben de tecrübelerini aktarmasını istedim zaten farkındaysanız konunun başlığı da **** ''Garanti Sürecim''. Bu kadar basic bir konuyu veyahut soruyu yaşa vurarak kendiniz içinde monologlar yaparak hala gereksiz uzattığınızı düşünüyorum. Size iyi forumlar dilerim.

Belirli garanti servisleri var. Telefonda BDH Çankaya servis çok iyi.

Bana ilk gittiğimde biri 3 ayda değişiyor demişti. 3 ay bekleyeceğime yeni monitör alırım dediğimdeyse siz bilirsiniz demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…