Ben sistem toplayacağım ama İtopya'da 16000 TL iken normal üretici garantili vergiler dahil 24000 TL. Şimdi aklıma şu geliyor: İtopya'da "üretici ya da distribütör garantili " diyor ama öbürü direkt üretici garantili. Hangisinden almalıyım?
Ben sistem toplayacağım ama İtopya'da 16000 TL iken normal üretici garantili vergiler dahil 24000 TL. Şimdi aklıma şu geliyor: İtopya'da "üretici ya da distribütör garantili " diyor ama öbürü direkt üretici garantili. Hangisinden almalıyım?
Tüm teknolojik aletlerimi bilgisayarım dahil itopya üzerinden aldım. Şimdiye kadar çok şükür hiç bir arıza yaşamadım ama teknik servisin çok uzun sürdüğü söyleniyor. İşin hallolur ama çok uzun sürer gibi.
Tüm teknolojik aletlerimi bilgisayarım dahil İtopya üzerinden aldım. Şimdiye kadar çok şükür hiçbir arıza yaşamadım ama teknik servisin çok uzun sürdüğü söyleniyor. İşin hallolur ama çok uzun sürer gibi.
Hocam ben Fusion 700 aldım ürün kronik sorunluydu. İtopya'ya götürdüm penta teknolojiye gönderildi kulaklığım, değişim raporu çıktığı gün değişim yapıldı. O kulaklık ne olduysa bozuldu sonra yine gönderdim para iadesi raporu çıktığı gün para iadem yapıldı. İtopya'dan memnunum ben.